Ρόδος: Υπαστυνόμος έσπασε με βαριοπούλα το αυτοκίνητο του αστυνομικού διευθυντή

Αστυνομικός σπάει με βαριοπούλα όχημα
Φωτογραφία: Youtube

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει υπαστυνόμο σε κατάσταση «αμόκ» να σπάει με βαριοπούλα το όχημα του αστυνομικού διευθυντή του, αφού το εμβόλισε. Το περιστατικό κατέγραψαν πολίτες με τα κινητά τους.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, γύρω στις 10.30 το πρωί της Κυριακής, έξω από τα γραφεία της Α' Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, ο υπαστυνόμος Β' που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου εμβόλισε με το φορτηγό αυτοκίνητό του το επιβατικό ιδιωτικό αυτοκίνητο του αστυνομικού διευθυντή της Α' Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου. Όπως φαίνεται, όμως, και από το παρακάτω βίντεο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ο άνδρας βγήκε από το όχημά του και με μια βαριοπούλα έσπασε το όχημα του διευθυντή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορμή για την επίθεση υπήρξε ενδοϋπηρεσιακό ζήτημα. Ωστόσο, το περιστατικό είχε και συνέχεια, καθώς –όπως μεταδίδει η rodiaki.gr–, μετά τις ζημιές που προξένησε στο όχημα, ο αστυνομικός ανέβηκε στον πρώτο όροφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψαν στην εισαγγελέα άλλοι δύο αστυνομικοί που ήταν παρόντες στο κτίριο, ο αστυνομικός - δράστης ήταν ανεξέλεγκτος: Έβριζε και απειλούσε τον αστυνομικό διευθυντή και στη συνέχεια έσπασε το τζάμι εισόδου του γραφείου του, κρατώντας στα χέρια του τη βαριοπούλα.

Όταν ακινητοποιήθηκε από τους συναδέλφους του, διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του το υπηρεσιακό του περίστροφο, και μάλιστα με μία σφαίρα μέσα στη θαλάμη.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι για περιστατικό πρόκλησης φθορών που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στην έδρα της Α' Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκάνησου στη Ρόδο συνελήφθη αστυνομικός που υπηρετεί στο νησί.

Σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία και παράλληλα κινείται η διαδικασία για τη διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα