Δάσκαλος σε 9χρονη: Θα γίνω το αγόρι σου, θα σου τα μάθω εγώ όλα

Μαθητές με μάσκες σε σχολείο
(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Στον ΑΝΤ1 μίλησε ο πατέρας της 9χρονης μαθήτριας δημοτικού για τον 48χρονο δάσκαλο που έστελνε σεξουαλικά μηνύματα στην κόρη του και σε άλλα ανήλικα κορίτσια της τάξης.

«Ανοίχτηκε η μικρή και μου λέει "μπαμπά, μου έγραψε να με πάρει στην αγκαλιά του, περιμένει πώς και πώς να με σφίξει στην αγκαλιά του" και τέτοια και τρελάθηκα» ανέφερε ο πατέρας, σημειώνοντας πως συμβούλεψε το παιδί να τον ενημερώνει κάθε φορά που θα λαμβάνει τέτοιο μήνυμα.

Κι ευτυχώς το παιδί το έκανε, γιατί «άρχιζε αυτός να στέλνει μηνύματα. Έχω 45 σελίδες μηνύματα σε τέσσερις ημέρες.

Εκδηλώθηκε την Πέμπτη. Άρχισε να της λέει "τι όμορφο κορίτσι που είσαι. Είσαι το πιο όμορφο κορίτσι και έχεις ωραίο χαμόγελο και θα σου βγάλω τη μάσκα και θα σου φιλήσω, λέω, το μαγουλάκι και άμα θες να σου δώσω ένα φιλάκι στο στόμα, στα χειλάκια, και εάν κάνουμε, λέει, ενισχυτική, ιδιαίτερα ας το πούμε, δεν ξέρω αν θα αντισταθώ να σε φιλήσω. Και τι θες να κάνουμε, τι θες να κάνουμε, τι άλλο θες να κάνουμε» λέει ο πατέρας.

«Θα γίνω το αγόρι σου»

 «Ξέφυγε εκεί, "θα γίνω το αγόρι σου" και "θα σου τα μάθω εγώ όλα και ό,τι θέλεις εσύ θα μου πεις". Ξέφυγε η κατάσταση, εγώ δεν άντεξα» περιγράφει ο πατέρας συγκλονισμένος, προσθέτοντας ότι ο δάσκαλος συμβούλεψε τη μικρή να σβήνει τα μηνύματα, κι εκείνη του είπε ότι το έκανε.

Ο πατέρας την περασμένη Παρασκευή πήρε όλα τα πειστήρια και πήγε στο Ανηλίκων. «Οι άνθρωποι με περίμεναν, ήταν ενημερωμένοι και με το που διάβασαν τα μηνύματα, πήγαν και τον συνέλαβαν αμέσως χωρίς δεύτερη κουβέντα» κατέληξε ο πατέρας.

Ο δάσκαλος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από το υπουργείο Παιδείας, έως ότου διερευνηθεί η υπόθεση, ενώ εμφανίστηκε ενώπιον των Αρχών και αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους.