Γλυκά Νερά Έγκλημα: «Να είμαστε προσεκτικοί και να μην κατασκευάζουμε ενόχους»

Αστυνομικοί έξω από το σπίτι στα Γλυκά Νερά
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

«Ο Μπάμπης και η Καρολάιν ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι με ενοχλούν τα σενάρια» δηλώνει σήμερα στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η ψυχολόγος της άτυχης κοπέλας, αναφορικά με τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για το ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά και στοίχισε τη ζωή στην άτυχη 20χρονη. 

Η ψυχολόγος ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που κατέθεσαν στην Ασφάλεια, όπου και μεταξύ άλλων είχε καταθέσει, ότι ο 32χρονος πιλότος ήταν παντού δίπλα στο 20χρονο κορίτσι. 

Νωρίτερα στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega, μίλησε ο πρόεδρος Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης. «Δεν είναι επαγγελματίες οι δράστες με τον τρόπο που έδρασαν. Τέτοιοι δράστες δρουν ανάλογα με τις περιστάσεις. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στην υπόθεση. Ακόμα και ως προς την υπηκοότητα αυτών που στέρησαν την ζωή της άτυχης Καρολάιν» σημείωσε ο κ. Καλλιακμάνης.

«Να μη κάνουμε σενάρια. Η υπόθεση θα εξιχνιαστεί. Να είμαστε όλοι προσεκτικοί και να μην κατασκευάζουμε ενόχους» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Έγκλημα γλυκά νερά
© EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Βίντεο με ύποπτα αυτοκίνητα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές ερευνούν μια νέα κατάθεση, καθώς στο «φως» ήρθε ένα βίντεο που καταγράφει ύποπτη κίνηση οχημάτων στην οδό Καραϊσκάκη. Ειδικότερα στο βίντεο μπορεί κανείς να διακρίνει μια μοτοσικλέτα και ένα αυτοκίνητο. 

Το σκούρο αυτοκίνητο περνά στις 05:07 το πρωί της 11ης Μαΐου και τέσσερα λεπτά αργότερα, στις 05:11, ακολουθεί η μηχανή. Το υλικό αυτό θα εξεταστεί από την αρμόδια αστυνομική Αρχή. Το βίντεο με την ύποπτη κίνηση των οχημάτων την ημέρα του εγκλήματος προβλήθηκε στην εκπομπή «Φως το Τουνελ».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα