Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία στο κινητό της Καρολάιν

Karoline, imerologio
ertnews.gr

Συνεχώς νέα δεδομένα έρχονται στο φως από την ημέρα που ομολόγησε ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη δολοφονία της Καρολάιν. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μοιραίο βράδυ, πέρα από τις αναζητήσεις ξενοδοχείων που βρέθηκαν στο κινητό της άτυχης 20χρονης, τραβήχτηκε μια φωτογραφία, από την εφαρμογή που είχε στο κινητό της που συνδέεται στις κάμερες, η οποία δείχνει τον Μπάμπη στον καναπέ με τη μικρή Λυδία.

Ήταν στο χρονικό διάστημα που η ίδια μετά τον τσακωμό με τον δράστη είχε αποσυρθεί στο υπνοδωμάτιο στη σοφίτα, ενώ άγνωστος παραμένει ο λόγος που η άτυχη Καρολάιν επέλεξε εκείνη την χρονική στιγμή να διατηρήσει το στιγμιότυπο αυτό.

Καρολάιν κάμερα
Πηγή: Alpha

Τη φωτογραφία που έκανε screenshot στο κινητό της η άτυχη Καρολάιν από το κλειστό κύκλωμα που είχαν στο διαμέρισμά τους παρουσίασε το πρωί της Δευτέρας ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA. Να σημειωθεί πως η ώρα που φαίνεται στην κάμερα είναι 00.00.23, ενώ η στυγερή δολοφονία τελέστηκε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, από τις 4:05 έως τις 4:11.

Υπενθυμίζουμε, πως έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας και οι δύο οικογένειες επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω μιας οικογενειακής φίλης. 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα