Τάγαρης - Θέατρα: «Μόνο εμβολιασμένοι θεατές από τον Σεπτέμβριο»

Μάρκος Τάγαρης
© tlife.gr

Όπως προέκυψε από τη συζήτηση που είχε με τον επιχειρηματία του Θεάτρου Βέμπο και άλλων επτά θεατρικών σκηνών ο συνάδελφος Κώστας Παππάς, αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να μην κατεβάσει ξανά ρολά, εξαιτίας της πανδημίας, ο πολύπαθος χώρος του θεάτρου.

Ο κ. Τάγαρης ξεκαθάρισε μάλιστα πως αυτή είναι μια προσωπική του πρόταση και θέση, την οποία δεν έχει συζητήσει ακόμα με άλλους θεατρικούς παραγωγούς, θεσμικά ή κατά μόνας, αλλά είναι αποφασισμένος να την υλοποιήσει στις δικές του παραγωγές από το προσεχές φθινόπωρο.

Την ανησυχία και τον προβληματισμό των θεατρικών επιχειρηματιών αποτυπώνει η δήλωση του σημαντικού θεατρικού επιχειρηματία Μάρκου Τάγαρη στο kedenews σχετικά με το μέλλον των θεατρικών παραστάσεων του χειμώνα. Ο θεατρικός επιχειρηματίας δήλωσε ότι ο ίδιος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιτρέπει στα θέατρά του να εισέρχονται μόνο εμβολιασμένοι θεατές ή εκείνοι που έχουν κάνει προηγουμένως τεστ κορονοϊού.

Ο κ. Τάγαρης δήλωσε ότι με την ποσόστωση του 50% που ισχύει σήμερα στον αριθμό των θεατών που μπορούν να δουν μια θεατρική παράσταση δεν μπορούν να ανέβουν μεγάλες και σημαντικές παραστάσεις. 

Ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος σκέφτεται σοβαρά από τη νέα θεατρική σεζόν να δέχεται στα δικά του θέατρα είτε εμβολιασμένους θεατές είτε θεατές που θα έχουν κάνει τεστ πριν από την παράσταση. Ο γνωστός θεατρικός επιχειρηματίας δήλωσε τα εξής: «Mακάρι η κυβέρνηση να αυξήσει το ποσοστό στο 75-80%. Πάντως, εγώ τον χειμώνα θα προτείνω στις επιχειρήσεις τις δικές μας, που έχουμε γύρω στα οκτώ θέατρα, να παίρνουμε μόνο εμβολιασμένους ή να κάνουμε τεστ. Οπότε θα μπορούμε να κάνουμε πληρότητα και 80 και 100%». 

Των Κώστα Παππά - Γιάννη Βασιλακόπουλου

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα