Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα δίωξη σε βάρος του γνωστού σκηνοθέτη για βιασμό

Δημήτρης Λιγνάδης
EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες ενάντια στον ηθοποιό Δημήτρη Λιγνάδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κων. Σπυρόπουλος άσκησε νέα ποινική δίωξη σε βάρος του προφυλακισμένου σκηνοθέτη –είναι η τρίτη κατά σειρά– για το αδίκημα του βιασμού ενός 17χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο νεαρός άνδρας κατέθεσε στην ανακρίτρια ότι βιάστηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη πριν από επτά χρόνια, όταν βρισκόταν σε ηλικία 17 ετών. Στο πλαίσιο της κατάθεσής του φέρεται να ανέφερε πως ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου τον «ψάρεψε» στον δρόμο και πως ο βιασμός του έγινε στο σπίτι του ηθοποιού, όταν τον κάλεσε κάποια στιγμή, και εκείνος, ανυποψίαστος για όσα θα ακολουθούσαν, πήγε.

Αμέσως σχηματίστηκε δικογραφία από τις δικαστικές αρχές κατά του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος και παραμένει προφυλακισμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να κληθεί από την ανακρίτρια σε συμπληρωματική απολογία για τις πράξεις που του αποδίδονται.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός - σκηνοθέτης διώκεται ποινικά από τον περασμένο Φεβρουάριο για το κακούργημα του βιασμού ανηλίκων κατά συρροή. Γι' αυτή την κατηγορία άλλωστε είχε κριθεί προφυλακιστέος μετά την απολογία του.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα