Γιάννης Λιγνάδης: Mπλόκο στα διόδια - Δεν τον άφησαν να πάει στις φυλακές

dimitris giannis lignadis

Σήμερα το πρωί (29/4) ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης, έπεσε σε μπλόκο της Τροχαίας στα διόδια της Ελευσίνας. Προσπάθησε να περάσει τον έλεγχο, δείχνοντας σε laptop την υπεύθυνη δήλωση για επισκεπτήριο στον αδελφό του, Δημήτρη, που κρατείται στις φυλακές Τρίπολης, αλλά η Τροχαία δεν του επέτρεψε να περάσει.

«Δεν με αφήνουν να περάσω. Έδειξα την υπεύθυνη δήλωση στο laptop γιατί θέλω να πάω σε κρατούμενο έγγραφα» ανέφερε στην κάμερα.

Όπως είπε, «πήγαινα σε επισκεπτήριο, είναι το πρώτο διά ζώσης, έκανα το τεστ Covid και δεν με αφήνουν να περάσω».

Έχει εγκλιματιστεί πλήρως ο Δημήτρης Λιγνάδης στις φυλακές

Σημειώνεται πως στον θάλαμο 3 των φυλακών της Τρίπολης βρίσκεται ο Δημήτρης Λιγνάδης μαζί με άλλα 19 άτομα. Συγκεκριμένα, τον σκηνοθέτη - ηθοποιό, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega, έχει επισκεφθεί μόνο ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, τρεις φορές όσο βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές.

Σημειώνεται πως από τον Νοέμβριο σε όλα τα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας, λόγω του Covid-19, επιτρέπεται οι κρατούμενοι να συνομιλούν μέσω Skype με τα συγγενικά τους πρόσωπα. Όμως ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν έχει υποβάλει κανένα αίτημα προκειμένου να δει κάποιον συγγενή του. Επίσης, στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως δεν τον παρακολουθεί ψυχολόγος, καθώς είναι κάτι που δεν το έχει ζητήσει ούτε ο ίδιος. Είναι γνωστό μόνο ότι λαμβάνει ήπια αντικαταθλιπτικά χάπια, τα οποία έπαιρνε από πριν.

Ακόμη μία πληροφορία του Mega είναι ότι ο καταγγελλόμενος για σεξουαλικές κακοποιήσεις κάνει παρέα με όλους, έχει εγκλιματιστεί πλήρως, αλλά δεν προκαλεί, όπως αναφέρουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.