Τζεφ Μοντάνα για Λιγνάδη: «Είχα μπει σε ένα σύνδρομο Στοκχόλμης»

Τζεφ Μοντάνα συνέντευξη Συνατσάκη
© Youtube

Στο προσωπικό της κανάλι στο Youtube, δημοσίευσε η Μαίρη Συνατσάκη την συνέντευξη που πήρε από την Τζεφ Μοντάνα, της οποίας το όνομα ήρθε στο προσκήνιο σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη.

Πολλά ενημερωτικά μέσα έτρεξαν να αναφέρουν πως η Τζεφ Μοντάνα θα είναι μάρτυρας υπεράσπισης του πλέον προφυλακισμένου σκηνοθέτη, ενώ στην πραγματικότητα υπήρξε το θύμα σε αυτή τη ζοφερή υπόθεση.

Η γνωριμία στο θέατρο

Η ίδια εξομολογήθηκε στη Μαίρη Συνατσάκη πως ξεκίνησε η σχέση της με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ τόνισε πως όλοι γνώριζαν. Σε ηλικία 16 ετών η ίδια πήγε σε παράσταση που πρωταγωνιστούσε και σκηνοθετούσε ο Δημήτρης Λιγνάδης και έτσι έγινε η αρχή της γνωριμίας τους. Όπως ανέφερε, ο σκηνοθέτης την «κάρφωνε» με τα μάτια του καθ' όλη τη διάρκεια της παράστασης με αποτέλεσμα εκείνη να νιώσει άβολα. Όταν πια τελείωσε η παράσταση μια ταξιθέτρια πήγε και ενημέρωσε εκείνη και μια φίλη της που ήταν μαζί πως «ο κύριος Λιγνάδης θέλει να σας δει στο καμαρίνι».

Η Τζεφ Μοντάνα διευκρίνισε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης άρεσε στη φίλη της και έτσι πήγαν στο καμαρίνι, όπου αντάλλαξαν τηλέφωνα. Ωστόσο, η ίδια δεν είχε ιδέα, όπως δηλώνει πως εκείνη «ήταν το αντικείμενο του πόθου του».

Παράλληλα, το διάσημο μοντέλο τόνισε πως οι ρόλοι που διάλεγε να παίζει ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν πολύ κοντά στην πραγματική του προσωπικότητα.

«Συλλέκτης ψυχών»

Το μοντέλο χαρακτήρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη «συλλέκτη ψυχών», κάτι που κατάλαβε στην ηλικία που βρίσκεται σήμερα, καθώς όταν ήταν 16 ετών δεν μπορούσε να ζυγίσει καλά τα πράγματα. Με το πέρασμα του χρόνου, κατάλαβε πως ο σκηνοθέτης της ασκούσε ψυχολογική και λεκτική βία.

«Ντρεπόμουν πολύ, είχα μπει σε ένα σύνδρομο Στοκχόλμης και είχα πολύ θολωμένη κρίση», αναφέρει χαρακτηριστικά η Τζεφ Μοντάνα, γεγονός που διαπίστωσε με τη βοήθεια ψυχολόγων.

Η ίδια διευκρίνισε πως δεν το είχε πει σε κανέναν όλο αυτό που συνέβαινε, καθώς δεν το είχε παραδεχτεί στον ίδιο της τον εαυτό. Συγχρόνως, εξομολογήθηκε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης την «έπεφτε» στη φίλη της για να φτάσει σε αυτήν, ενώ η ίδια θεωρούσε πως ο ίδιος είχε έναν προστατευτικό χαρακτήρα στη ζωή της λόγω της χειραγώγησης.

«Με εξουσίασε»

Η Τζεφ Μοντάνα ανέφερε πως με τον τρόπο του την εξουσίασε, ενώ η ίδια δεν παραδεχόταν πως υπήρξε θύμα. «Δε νομίζω ότι έχει υποστεί κάποιος άνθρωπος βία και να τον έχει αφήσει ανεπηρέαστο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν θέλω να κάνω σεξ μαζί σου»

Το μοντέλο αποκάλυψε πως έχει έρθει σε επικοινωνία με τα άτομα που έχουν κατηγορήσει τον Δημήτρη Λιγνάδη και όλοι καταλήγουν στο ότι τους έκανε κακό. Παράλληλα, τόνισε πως ποτέ δεν τον θεώρησε ελκυστικό, ούτε την ενδιέφερε ποτέ σεξουαλικά, ενώ του είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να κάνει σεξ μαζί του και εκείνος προσπαθούσε να την «σπάσει».

Δείτε το βίντεο ολόκληρης της συνέντευξης:

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα