Λιγνάδης: Όταν είχε πει «είμαι εθισμένος στο σεξ» - Η φωτογραφία με τη λέξη «gangbang»

΄Όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης δήλωνε «εθισμένος στο σεξ» - Η φωτογραφία με τη λεζάντα «gangbang» στα social media

Μία παλαιότερη συνέντευξή του ηθοποιού και πρώην Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, επαναφέρει η ιστοσελίδα τα Νέα. Συγκεκριμένα, στη συνέντευξή του ο ηθοποιός αναφέρει πως ήταν εθισμένος στο σεξ και πως είναι βασικό στοιχεία στη ζωή του.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Είμαι εθισμένος στο σεξ. Και το θεωρούσα απολύτως φυσιολογικό. Μέχρι που με πληροφόρησαν ότι δεν είναι ακριβώς έτσι για όλους. Δεν είναι τόσο η πράξη αυτή καθαυτή, όσο η ερωτική πορεία προς αυτήν. Το σεξ λοιπόν είναι βασικό στοιχείο στη ζωή μου».

Προσπάθησε να τα... μαζέψει στην εκπομπή του Αρναούτογλου

Έπειτα από χρόνια, όμως, ο Δημήτρης Λιγνάδης βρέθηκε καλεσμένος στο Γρηγόρη Αρναούρογλου και όταν ρωτήθηκε γι’ αυτό που είχε πει έκανε την ακόλουθη εξήγηση:

«Προφανώς δεν θα το ανέφερα και έτσι γιατί όταν το ακούω κι έτσι μου φαίνεται πολύ βλακεία. Όπως το ακούω έτσι, λέω «πωπω! είπα εγώ τέτοιο πράγμα;» Ακόμα και αν συνέβαινε, βγήκα και το είπα; Μπορεί όμως. Όχι εθισμό στο σεξ.

Νομίζω ότι όπως σε όλο τον κόσμο, μου αρέσει πάρα πολύ. Το σεξ είναι ένα από τα ωραιότερα πράγματα στον κόσμο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ακούω κάποιον να λέει «έχω εθισμό». Δεν μπορώ να πω ότι έχω εθισμό στο σεξ, αλλά είναι ένα πράγμα που μου αρέσει πάρα πολύ. Αν είμαι εξαίρεση, πείτε το μου. Δεν έχει υπάρξει φάση που να μην ήθελα καθόλου. Όταν είμαι πολύ πιεσμένος ίσως, αλλά όχι , πάντα. Τι να πω ρε παιδιά καταδικάστε με. Το εθισμός είναι λίγο περίεργο» είπε ο Δημήτρης Λιγνάδης αμήχανα.

Η φωτογραφία με τη λεζάντα «GANGBANG»

Σάλος έχει προκληθεί στα social media με παλιά ανάρτηση του Δημήτρη Λιγνάδη, όπου απεικονίζεται ο ίδιος μαζί με έναν νεαρό αγόρι με τη λεζάντα της φωτογραφίας αν αναφέρει: «»ROMEO & JULIET audition, Director+Composer…GANGBANG»».

Η φωτογραφία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους χρήστες του Twitter και του Facebook. Οι φήμες περί επώνυμων καταγγελιών και καταθέσεων στη Δικαιοσύνη σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη είναι πλέον γεγονός. Όπως και το γεγονός ότι αναμένονται δικαστικές εξελίξεις που ενδεχομένως να αγγίζουν σκάνδαλα παιδεραστίας και παιδοφιλίας που θα συγκλονίσουν το Πανελλήνιο.

Η φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο ίδιος

❌❌❌ GANGBANG ❌❌❌

?Ακατάλληλη για ανήλικους κάτω των 18 ετών#Λιγνάδης #Μενδωνη_παραιτησου #μμε_ξεφτιλες https://t.co/5nPiJR6OhL

— ΕV̇Α●°♡● (@Stress_Miss_) February 18, 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM