Δήμητρα της Λέσβου: Ομολόγησε ο οδηγός που την εγκατέλειψε

Δήμητρα Λέσβος

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται ο οδηγός που φέρεται να χτύπησε με το όχημά του και στη συνέχεια να εγκατέλειψε τη Δήμητρα της Λέσβου.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, η προανάκριση για το τροχαίο εντόπισε τον οδηγό, που έχει ομολογήσει και αναμένεται να απολογηθεί.

Η οικογένεια του θύματος αλλά και η διοίκηση του Silver Alert καταγγέλλουν τις αρμόδιες Αρχές για ολιγωρία. Μάλιστα, η οικογένειά της ετοιμάζει μήνυση κατά παντός υπευθύνου. «Η σορός θα μπορούσε να έχει ταυτοποιηθεί και να έχει αρχίσει η αναζήτηση της οικογένειας» λέει η δικηγόρος των συγγενών, Λίλα Ραγκούση.

Η Δήμητρα είχε εξαφανιστεί από το Δρομοκαΐτειο στις 6 Απριλίου και τρεις μέρες αργότερα, στις 9 Απριλίου, ένα άτομο εντοπίστηκε νεκρό στο Φαληρικό Δέλτα, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα με εγκατάλειψη. Όπως έμελλε να αποδειχτεί, θύμα ήταν η Δήμητρα της Λέσβου.

Παρά τις εκκλήσεις της οικογένειας να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός Silver Alert, αυτό έγινε πολύ αργότερα, στις 25 Μαΐου, και χωρίς αποτέλεσμα. Όλο αυτόν τον καιρό, η σορός της Δήμητρας βρισκόταν στο νεκροτομείο του «Τζάνειου» Νοσοκομείου.

Τόσο η οικογένεια όσο και η διοίκηση του Silver Alert καταγγέλλουν πως κανείς δεν ειδοποίησε τις Αρχές, με αποτέλεσμα η Δήμητρα να ενταφιαστεί ως σορός αγνώστων στοιχείων.