Μητέρα Κάρολαιν: «Μου πήρε το παιδί, δεν θα μου πάρει και το εγγόνι»

Μεταφορά Λυδίας - Έγκλημα Γλυκά Νερά

Την πλήρη επιμέλεια του παιδιού της δολοφονημένης Καρολάιν, αναμένεται να διεκδικήσει η οικογένειά της.

Αυτό έκανε γνωστό συνήγορος της οικογένειας όπως είπε ο ίδιος στον τηλεοπτικό σταθμό του MEGA σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με τον Θανάση Χαρμάνη το οικογενειακό περιβάλλον της Καρολάιν στην Αλόννησο είναι απολύτως κατάλληλο τουλάχιστον για τα πρώτα χρόνια της ανατροφής του παιδιού.

Μάλιστα, ο δικηγόρος που έχει ορίσει το οικογενειακό περιβάλλον της άτυχης Καρολάιν γνωστοποίησε μια δήλωση της μητέρας της: «Μου πήρε το παιδί μου, εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή για μένα». Στην συνέχεια ανέφερε ότι υπήρχε μία επικοινωνία ανάμεσα στις δύο οικογένειες. «Εάν καταλήξουμε σε μία συναινετική λύση θα το ανακοινώσουμε στην εισαγγελέα, εάν όχι, θα υποβάλλουμε και εμείς το αίτημά μας για την ανάθεση της αποκλειστικής επιμέλειας στην γιαγιά», είπε. «Το παιδί θα πάει ή στην μία οικογένεια ή στην άλλη, αυτά που ακούγονται περί ιδρυμάτων δεν ισχύουν», συμπλήρωσε.

Δικηγόρος κ. Χαρμάνης
Youtube.gr

Ο δικηγόρος κ. Χαρμάνης μίλησε και για τις εξελίξεις στο έγκλημα των Γλυκών Νερών με θύμα την 20χρονη, μετά τη χθεσινή φυλάκιση του 32χρονου πιλότου στον Κορυδαλλό.

«Είναι αλήθεια ότι το παιδί δεν επιστρέφει πίσω. Οι γονείς της δεν μπορούν πιστέψουν αυτό που συνέβη», σημείωσε ο κ. Χαρμάνης αναφερόμενος στη δολοφονία της άτυχης 20χρονης. Για το ενδεχόμενο ο φόνος της 20χρονης Καρολάιν να ήταν προσχεδιασμένος και όχι εν βρασμώ, ο κ. Χαρμάνης υποστήριξε πως «βρασμός ψυχικής ορμής δεν υπάρχει». «Βρασμός ψυχικής ορμής είναι να δείτε να σκοτώνουν το παιδί σας και σεις να πυροβολείτε τον δολοφόνο του, δηλαδή η αιφνίδια διέγερση ενός συναισθήματος είναι βρασμός» τόνισε ο κ. Χαρμάνης, υπογραμμίζοντας ότι η άτυχη Καρολάιν κοιμόταν την ώρα της δολοφονίας της, οπότε ήταν αδύνατο να του προκαλέσει βρασμό.