Αλλοδαποί βίασαν έγκυο με νοητική υστέρηση στον Άγιο Παντελεήμονα

Βιασμός

Τρεις Πακιστανοί, ηλικίας 19, 21 και 27 ετών, συνελήφθησαν, το πρωί, στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ, με την κατηγορία του βιασμού κατά συναυτουργία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι τρεις αλλοδαποί κατηγορούνται, ότι βίασαν γυναίκα, τις πρώτες πρωινές ώρες, μέσα σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Πρόκειται για ένα κορίτσι 25 χρονών, η οποία εκτός του ότι είναι τριών μηνών έγκυος, πάσχει από νοητική υστέρηση. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο πως η 25χρονη κατάφερε να διαφύγει από το διαμέρισμα και να ζητήσει βοήθεια από τους αστυνομικούς που υπηρετούν στην Ομάδα ΟΠΚΕ. 

Άμεσα και δείχνοντας επαγγελματισμό, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη των τριών Πακιστανών μέσα στο διαμέρισμα, ενώ ο τέταρτος αναζητείται.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, σήμερα 23-6-2021 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα σε συνεργασία με την Ο.Π.Κ.Ε., τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 19, 21 και 27 ετών, κατηγορούμενοι για βιασμό κατά συναυτουργία.

Οι ανωτέρω κατηγορούνται ότι διέπραξαν το ανωτέρω αδίκημα σε βάρος ημεδαπής, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Αναζητείται επίσης έτερος αλλοδαπός κατηγορούμενος για το ίδιο αδίκημα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.»