Παραδέχθηκε μέσω Instagram το βιασμό 24χρονης

Σοκαριστικές είναι οι διαστάσεις που λαμβάνει νέο περιστατικό βιασμού εις βάρος μιας νεαρής κοπέλας στη Θεσσαλονίκη.

Ένας από τους φερόμενους ως δράστες -και συνιδιοκτήτης γνωστού μαγαζιού της Θεσσαλονίκης- προχώρησε μέσω διαδικτύου στην ασύλληπτη παραδοχή του περιστατικού, ενώ πρώην εργαζόμενος της επιχείρησής του καταγγέλλει ότι απολύθηκε όταν «άνοιξαν τα στόματα».

Η καταγγελία της 24χρονης για τον βιασμό

Στις 2 Ιανουαρίου η Ελληνική Αστυνομία με ανακοίνωσή της αναφερόταν στη σύλληψη ενός 27χρονου με την κατηγορία του βιασμού εις βάρος 24χρονης σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Δύο ημέρες αργότερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου από κοινού με τον ανακριτή αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ένας από τους οποίους ήταν η απαγόρευση προσέγγισης και επικοινωνίας με την κοπέλα που κατήγγειλε το περιστατικό.

Ωστόσο, δέκα ημέρες αργότερα προκύπτουν εύλογα ερωτήματα, καθώς όχι μόνο δεν ήταν ένας ο πρωταγωνιστής του περιστατικού αλλά περισσότεροι, ενώ την ίδια ώρα ένας άλλος άνδρας από τους φερόμενους ως δράστες παραδέχτηκε μέσω Instagram το συμβάν που κατήγγειλε η 24χρονη, αναφέροντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη την εφιαλτική εκείνη νύχτα για τη νεαρή κοπέλα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο synenas