Έγκυος η Πριγκίπισσα Βεατρίκη – Η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ

Πριγκίπισσα Βεατρίκη
© Instagram

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο σύζυγός της, Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με αφορμή τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Η μεγάλη κόρη του Πρίγκιπα Ανδρέα αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της, με τον Ιταλό επενδυτή Έντο Μαπέλι Μότζι. Το παιδί, όπως ανακοίνωσε με πάσα επισημότητα και την προσήκουσα χαρά το παλάτι, αναμένεται το φθινόπωρο.

η Πριγκίπισσα Βεατρίκη
© Instagram

Να σημειωθεί, επίσης, πως το μωρό της Βεατρίκης, θα είναι το δεύτερο εγγόνι για τον Ανδρέα και τη Σάρα Φέργκιουσον, καθώς τον περασμένο Φεβρουάριο η κόρη τους Ευγενία απέκτησε το πρώτο της παιδί. Παράλληλα, για την Ελισάβετ θα είναι το 12 δισέγγονο, μετά και το δεύτερο παιδί που αναμένουν ο Χάρι και η σύζυγος του Μέγκαν Μαρκλ, μέσα στο καλοκαίρι. Το παιδί της Βεατρίκης θα είναι 11ο στη σειρά διαδοχής του θρόνου, αφού αν και η μητέρα του, δηλαδή η ίδια, διαθέτει πριγκιπικό τίτλο αντάξιο της γαλαζοαίματης καταγωγής της, ο πατέρας και σύζυγος δεν διαθέτει κανέναν τίτλο.

Η ανακοίνωση του Παλατιού

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ ήταν αυτό που προχώρησε στην σχετική επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της  Βεατρίκης, με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας: «Η Αυτού Υψηλότητα Πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο κύριος Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι ανακοινώνουν με χαρά ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί το φθινόπωρο. Η Βασίλισσα έχει ενημερωθεί και οι δύο οικογένειες είναι πολύ ευχαριστημένες με τα νέα».

Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι και Πριγκίπισσα Βεατρίκη
© Instagram

Σημειώνεται επίσης, πως η 32χρονη Βεατρίκη και ο σύζυγός της ήταν προγραμματισμένο να παντρευτούν σε μία μεγάλη τελετή τον Μάιο του 2020, ωστόσο ο κορονοϊός είχε άλλες βλέψεις, ανατρέποντας τα σχέδια τους. Έτσι, το ζευγάρι παντρεύτηκε με την παρουσία μόνο των οικογενειών τους τον Ιούλιο του 2020.

Πριγκίπισσα Βεατρίκη και Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι
© Facebook

Τυχαία η σημερινή δημοσιοποίηση ή σκοπιμότητα;

Μπορεί ο ερχομός ενός ακόμη γαλαζοαίματου να αποτελεί χαρμόσυνο γεγονός για την Βασιλική Οικογένεια της Βρετανίας, ουκ ολίγοι όμως είναι κάπως καχύποπτοι που η ανακοίνωση αυτή έγινε σήμερα 19 του Μάη, τρία χρόνια από την συμπλήρωση του πολυσυζητημένου ζεύγους Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι. Επιπλέον, σύμφωνα με τα νούμερα το μωρό της Πριγκίπισσας Βεατρίκης και του Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι, αναμένεται το φθινόπωρο, λίγο μετά από τον ερχομό του μωρού του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Και αυτή η «σύμπτωση» λοιπόν, δεν ήταν δυνατόν να μην σχολιαστεί ποικιλοτρόπως... από τους διάφορους κακεντρεχείς.

Η σημερινή δημοσιοποίηση του γεγονότος εγείρει λοιπόν προβληματισμούς και θεωρίες συνομωσίας για ένα ενδεχόμενο «μποϊκοτάζ». Το ερώτημα που τίθεται βέβαια, πέρα από το προφανές, είναι το γιατί η Πριγκίπισσα Βεατρίκη θέλησε να συμμετάσχει, έστω και έμμεσα σε όλο αυτό. Κανονικά η Βεατρίκη και ο αγαπημένος της θα απολάμβαναν τιμές και δόξες με αφορμή το γεγονός, ωστόσο πέρασε και δεν ακούμπησε θα λέγαμε. Ή έστω δεν έκανε τον αναμενόμενο ντόρο.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως, καλώς ή κακώς, η Βεατρίκη δεν είχε και λόγο να μην συναινέσει σε ένα τέτοιο «μποϊκοτάζ», καθώς να υπενθυμίσουμε πως ο Χάρι και η Μέγκαν ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη της μέχρι πρότινος δούκισσας του Σάσεξ στον γάμο της αδερφής της πριγκίπισσας Βεατρίκης, πριγκίπισσας Ευγενίας, ένα γεγονός που μοιραία επισκιάστηκε τον γάμο. 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα