Ινδός φοιτητής «πιάστηκε στα πράσα» προτού βρεθεί με 14χρονη

Ινδός φοιτητής πιάστηκε όταν πήγαινε να βρεθεί με 14χρονη
© Schengen Story News/YouTube

Ένας 27χρονος Ινδός φοιτητής «πιάστηκε στα πράσα» από τους κυνηγούς παιδόφιλων, και ειδικότερα μέλη της ομάδας «Φύλακες του Βορρά» (Guardians of the North), την ώρα που πήγαινε να συναντήσει μια ανήλικη κοπέλα. Όπως αναφέρεται, ο νεαρός θα βρισκόταν με μια 14χρονη κοπέλα, με την οποία μιλούσε μέσω WhatsApp, προκειμένου να κάνουν σεξ. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Μίνες Πατέλ (Minesh Patel) βρέθηκε αντιμέτωπος με μέλη της ομάδας «Φύλακες του Βορρά», ενώ ο ίδιος νόμιζε πως θα συναντούσε μια 14χρονη κοπέλα. Ο 27χρονος συνομιλούσε στο WhatsApp με κάποιον που νόμιζε ότι ήταν ένα παιδί, ωστόσο παιδί δεν υπήρχε και πίσω από αυτό κρύβονταν τα μέλη της ομάδας «Φύλακες του Βορρά», που ουσιαστικά κυνηγούν παιδόφιλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, ο νεαρός άντρας πήγαινε να συναντήσει το «κορίτσι», ωστόσο στη διαδρομή ήρθε αντιμέτωπος με τους κυνηγούς παιδόφιλων, οι οποίοι κατέγραψαν τις αντιδράσεις του. 

Όταν ο 27xρονος φοιτητής αντιλήφθηκε τι ακριβώς συνέβη, φαίνεται να λέει στο βίντεο: «Σε παρακαλώ, κύριε» και να συμπληρώνει πως έχει καλό παρελθόν στη χώρα του, την Ινδία, και ότι είναι «νέος» σε αυτή τη χώρα ως φοιτητής. Μάλιστα, με δάκρυα στα μάτια φαίνεται να προσφέρεται να εργαστεί για εκείνους τσάμπα, σε μια παράξενη προσπάθεια να τους πείσει να τον αφήσουν ελεύθερο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Daily Mail».

Στο βίντεο που ακολουθεί θα ακούσετε έναν από τους κυνηγούς παιδόφιλων να λέει στον Ινδό φοιτητή: «Οι σπουδές σου τελειώνουν τώρα, δεν θα σου επιτραπεί να σπουδάσεις Εγκληματολογία. Οι σπουδές σου θα τερματιστούν». «Μπορώ να δουλέψω για σένα δωρεάν» σημειώνει ο Πατέλ, ενώ το μέλος της ομάδας απαντά: «Όχι, δεν μπορείς να δουλέψεις για εμάς δωρεάν». «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι το είπες αυτό» λέει ένα άλλο μέλος της ομάδας.

Ο Ινδός φοιτητής, ο οποίος ζει στο Λονδίνο, συνελήφθη και εμφανίστηκε χθες ενώπιον βρετανικού δικαστηρίου, όπου δήλωσε ένοχος στην κατηγορία ότι προσπάθησε να κάνει σεξ με παιδί. Ο Πατέλ καταδικάστηκε σε φυλάκιση 28 μηνών και το όνομά του θα μπει στη λίστα με τους σεξουαλικούς παραβάτες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα