Πρωτοχρονιά 2020: Πώς γιορτάστηκε σε Αθήνα, Ν.Υ., Σίδνεϊ, Ντουμπάι, Λονδίνο, Παρίσι (pics+vds)

Χαρούμενη, χρυσή Πρωτοχρονιά! Πώς υποδέχθηκαν το 2020 και τη νέα δεκαετία σε όλον τον πλανήτη; Το news2U «διακτινίστηκε» από την Αθήνα, σε Νέα Υόρκη, Σίδνεϊ, Ντουμπάι, Λονδίνο, Παρίσι και σας δίνει μια ultra glam, σούπερ εντυπωσιακή γεύση. 

Αθήνα  

Λαμπερά και πολύχρωμα πυροτεχνήματα γέμισαν τον Αττικό ουρανό, ενώ ακριβώς δύο λεπτά πριν την αλλαγή της χρονιάς και της δεκαετίας, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ανέβηκε στη σκηνή που είχε στηθεί στην πλατεία Συντάγματος. Πριν αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για την υποδοχή του νέου έτους, ευχήθηκε: «Πάρτε ο ένας τον άλλον αγκαλιά να μην βρει κανέναν το 2020 μόνο του».

Η φιέστα είχε ήδη ξεκινήσει απ' τις 22.00 μ.μ. με μουσική, κέφι, χορό. Στο κατάμεστο Σύνταγμα όλοι διασκέδασαν με τις Melisses, Ήβη Αδάμου, Demy και Josephine. Τους καλλιτέχνες πλαισίωσε η βραβευμένη ομάδα γυμναστικής Wolves με ένα φαντασμαγορικό πρόγραμμα. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη ανέλαβε ο Dj Pitsi.

Νέα Υόρκη 

Στην «πόλη που δεν κοιμάται ποτέ», το Big Apple, χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν στην Times Square για να μετρήσουν ανάποδα και να υποδεχθούν το 2020 με τους oικείους τους. Μουσική «πλάτη», αγαπημένα κομμάτια.

Σίδνεϊ

Ενώ η Αυστραλία μετρά πληγές απ' τις φωτιές που άλωσαν την ήπειρο, στο Σίδνεϊ γιόρτασαν - απ' τους πρώτους στον κόσμο - το 2020 με εκατοντάδες πυροτεχνήματα και εντυπωσιακά εφέ.

Ντουμπάι 

Πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων απανταχού Κροίσοι -αυτονόητο-, απόλαυσαν τα μοναδικά εφέ που «έντυσαν» το Μπουρτζ Καλίφα, το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο.

https://www.youtube.com/watch?v=rdJZzBS7zQE&feature=emb_logoΛονδίνο 

Στο London Eye, μέρα έγινε η νύχτα από τα πυροτεχνήματα, με πλήθος κόσμου να χειροκροτεί, να αγκαλιάζεται, να δείχνει πως λατρεύει τη μετάβαση στη νέα δεκαετία!

Παρίσι

H γαλλική πρωτεύουσα, μετρώντας με τη σειράς της πληγές απ' την τρομοκρατία που «μαστίζει» και χωρίς πλέον Παναγία των Παρισίων, ενώ πρώτη φορά ίσως στη σύγχρονη ιστορία της, δεν υπήρξε ξενοδοχειακή πληρότητα, έστρεψε τα βλέμματα στην Αψίδα του Θριάμβου. Για πολλή ώρα «έπαιζαν» ψηφιακές παραστάσεις, ενώ Παριζιάνοι και τουρίστες υποδέχθηκαν το 2020 με πυροτεχνήματα και εφέ ala francaise!

https://www.youtube.com/watch?v=EACVXnt-8jg&feature=emb_logo

Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία!

AKOΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM