Να αγοράσει δύο δαχτυλίδια σε ερωμένη και σύζυγο ήθελε ένας... γενναιόδωρος άνδρας από το Μόντρεαλ, όμως οι «πομπές» του αποκαλύφθηκαν όταν η υπάλληλος του κοσμηματοπωλείου τον «έδωσε» στο TikTok.
Η Έλι, υπάλληλος του κοσμηματοπωλείου, έχοντας παραιτηθεί από το πόστο της, θέλησε να τον εκθέσει για την κοροϊδία του προς τις δύο γυναίκες ανεβάζοντας ένα βίντεο με τα δύο δαχτυλίδια στο TikTok.
«Εάν το όνομα του φίλου σου είναι Τζέικ και ζει στο Μόντρεαλ, μόλις αγόρασε δύο δαχτυλίδια, για την "κοπέλα του και την ερωμένη του"» έγραψε στο βίντεο.
Στο βίντεο που ανέβασε κρατά δύο δαχτυλίδια, λέγοντας «αξίζεις κάτι καλύτερο» αναφερόμενη στις κοπέλες που έλαβαν το δώρο του Τζέικ.
Η κοπέλα υποστηρίζει πως ο αγοραστής τής είχε πει τα σχέδιά του όταν εκείνη ρώτησε εάν ήθελε μία ή δύο αποδείξεις. Η Έλι δεν μοιράστηκε άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τον άνδρα, αλλά το βίντεό της φαίνεται πως προσέλκυσε την προσοχή των χρηστών, καθώς έχει πάνω από μισό εκατομμύριο προβολές.