Βιέννη: Επίθεση με πυροβολισμούς σε συναγωγή (vid)

Συναγερμός έχει σημάνει στη Βιέννη μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε συναγωγή στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Kronen Zeitung έχει πραγματοποιηθεί επίθεση σε συναγωγή στη Βιέννη, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από το βίντεο.

Στο βίντεο βλέπουμε αστυνομικές δυνάμεις που έχουν φτάσει στο σημείο με περιπολικό. Παράλληλα, κάποιοι άνθρωποι τρέχουν και προσπαθούν να κρυφτούν, ενώ ακούγονται δυνατοί συνεχόμενοι πυροβολισμοί.

Στο σημείο έχει στηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, ωστόσο ο εκπρόσωπος της αστυνομίας αρνήθηκε να σχολιάσει το λόγο που βρίσκονται εκεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένας αστυνομικός δε στάθηκε τυχερός και πυροβολήθηκε, ενώ η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή.

Ακόμα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για την ταυτότητα του δράστη, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος. Ενώ, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Φόβοι για τρομοκρατική επίθεση

Οι φόβοι για μια ακόμα τρομοκρατική επίθεση αυξάνονται, καθώς ήδη η Γαλλία έχει δεχθεί δύο, μέσα σε διάστημα μόλις λίγων ημερών.

Μάλιστα, οι δολοφονίες έκαναν τη γαλλική κυβέρνηση να αυξήσει το επίπεδο συναγερμού για την τρομοκρατία στο μέγιστο επίπεδο «έκτακτης ανάγκης» σε εθνικό επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM