Η συγκλονιστική ιστορία του 74χρονου που νίκησε τον κοροναϊό (vid)

Συγκλονίζει η ιστορία ενός 74χρονου άνδρα, ο οποίος «πάλευε« επί έξι μήνες με τον κοροναϊό προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή.

Ο 74χρονος Ευθύμιος Καρκαντζός, ήταν ένας από τους 10 πρώτους ασθενείς που διαγνώστηκαν θετικοί στον φονικό ιό στη χώρα μας. Η ιστορία του συγκλονίζει, μιας και μετά από έξι μήνες «μάχης« με τον ιό τα κατάφερε και βγήκε νικητής.

Ο γιος του ηλικιωμένου άντρα, Βασίλης Καρκαντζός, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε ο πατέρας του.

Να σημειωθεί πως ο Ευθύμιος Καρκαντζός, συνταξιούχος γιατρός, παρέμεινε επί 4,5 μήνες σε ΜΕΘ και 1,5 μήνα σε Μονάδα αυξημένης φροντίδας.

Όσα αποκάλυψε ο γιος του 74χρονου

Ο Βασίλης Καρκαντζός, μιλώντας για την περιπέτεια του πατέρα του είπε πως ο 74χρονος  ήταν διασωληνωμένος περίπου 2,5 μήνες «σε καταστολή, σε κώμα». Στη συνέχεια, έμεινε άλλους δύο μήνες στην εντατική. Αμέσως μετά μεταφέρθηκε σε μονάδα αυξημένης φροντίδας. Ο γιος του 74χρονος τόνισε πως ενδονοσοκομειακά παρουσιάστηκαν και επιπλοκές από λοιμώξεις.

«Ο κοροναϊός είναι ένας υπαρκτός κίνδυνος»

Το μήνυμα που θέλει να περάσει ο κ. Καρκαντζός είναι πως ο κοροναϊός είναι ένας υπαρκτός κίνδυνος.

«Ο κοροναϊός υπάρχει. Πρέπει να φοράμε μάσκα. Κι αν όχι για εμάς, για τους ανθρώπους γύρω μας», τόνισε.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία που έχει αναλάβει για συγκέντρωση χρημάτων διαδικτυακά για τους γιατρούς του «Ευαγγελισμού» που έσωσαν τη ζωή του πατέρα του και όλους τους γιατρούς του ΕΣΥ που βοηθούν στην αντιμετώπιση του κοροναϊού.

Δείτε παρακάτω:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM