Θεσσαλονίκη-Σέρρες: «Τέλος» το take away - Μόνο delivery

Αλλαγές και στον τρόπο παραλαβής των προϊόντων έφερε το lockdown σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες, καθώς πλέον απαγορεύεται και το take away.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς διευκρίνισε κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης πως το take away θα απαγορεύεται για τις επόμενες 14 ημέρες σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες, ένεκα lockdown. Όσοι πελάτες επιθυμούν να κάνουν παραγγελίες θα εξυπηρετούνται μόνο μέσω delivery.

Οι χώροι της εστίασης φαίνεται πως για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα εξυπηρετούν τους πελάτες τους αποκλειστικά μέσω delivery για την αναχαίτιση διασποράς της πανδημίας.

«Η υπηρεσία παροχής προϊόντων σε πακέτο, δηλαδή take away και drive through δεν επιτρέπεται», δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, συμπληρώνοντας: «επιτρέπεται μόνο το delivery»

Εξαιρέσεις στην απαγόρευση κυκλοφορίας

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, διευκρίνισε πως πλέον στη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες απαγορεύεται η κυκλοφορία από τις 21:00 το βράδυ.

Ποιοι εξαιρούνται από την απαγόρευση

  • Όσοι κινούνται για εργασιακούς λόγους, με βεβαίωση από τον εργοδότη.
  • Οι μετακινήσεις των μαθητών με βεβαίωση του διευθυντή.

Επιβάτες στο ταξί

Ο κ. Χαρδαλιάς δήλωσε πως ακόμα και στις κόκκινες περιοχές τα άτομα μπορούν να είναι παραπάνω από ένα μέσα στο ταξί.

Πιο συγκεκριμένα, ένας ηλικιωμένος μπορεί να έχει μαζί του ακόμη ένα άτομο ή ένας γονέας να είναι μαζί με το παιδί του», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM