Στο νοσοκομείο η Ιωάννα Τούνη - Τι συνέβη;

Δυσάρεστα νέα για την πρώην παίκτρια του «My style rocks» Ιωάννα Τούνη, καθώς βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Η επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη, Ιωάννα Τούνη, σίγουρα δεν περίμενε αυτό που της συνέβη στο δρόμο.

Μπορεί η χωρά να έχει μπει σε καθεστώς ολικού lockdown για δεύτερη φορά, όμως η όμορφη Θεσσαλονικιά περνάει αρκετές ώρες εκτός σπιτιού για επαγγελματικούς λόγους.

Πώς βρέθηκε στο νοσοκομείο;

Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται ξανά σε σχέση με τον Γιάννη Σιδεράκη και περνάει αρκετό χρόνο μαζί του, αλλά και με τον σκύλο του.

Σε μία βόλτα λοιπόν μαζί με το σκυλί, η Ιωάννα Τούνη δέχθηκε επίθεση από έναν άλλο σκύλο, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Όσα δήλωσε

Η ίδια αναφέρθηκε  στο ατυχές γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Η μέρα μου δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Πήγα βόλτα τον Prince και με δάγκωσε σκύλος. Ήρθα στο νοσοκομείο για εμβόλιο. Είμαι πάρα πολύ νευριασμένη, γιατί ο συγκεκριμένος σκύλος ήταν με τον ιδιοκτήτη του, μιλούσε στο τηλέφωνο και εγώ ήμουν ανάμεσα σε δύο σκυλιά για να τα χωρίσω. Το σκυλί του δάγκωσε εμένα και τον σκύλο μου. Είμαι μέσα στα νεύρα!

Πόσο ωραία περνάω! Κανονικά έπρεπε να κάνω μήνυση στον ανεύθυνο, που όχι απλά είχε χωρίς λουρί ένα επιθετικό σκύλο, αλλά δεν κουνήθηκε καν να χωρίσει τον σκύλο του που μας επιτέθηκε κανονικά. Ο αρκούδος μου και εγώ είμαστε καλά! Ευχαριστούμε για τα μηνύματα! Απλά μετά από δάγκωμα σκύλου πρέπει να γίνουν τα απαραίτητα εμβόλια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM