Έγκυος σε δίδυμα η Χριστίνα Μπόμπα

Με δύο τρυφερές αναρτήσεις η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσαν πως πρόκειται να γίνουν γονείς

Η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από μια όμορφη ανάρτηση στο Instagram μαζί με τον άντρα της ζωής της Σάκη Τανιμανίδη.

Ο Σάκης Τανιμανίδης με τη σειρά του προχώρησε και εκείνος σε μια ανάλογη ανάρτηση, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο, όπου ανακοίνωσε πως η Χριστίνα Μπόμπα περιμένει δίδυμα.

Και στις δύο φωτογραφίες που πόσταρε το ευτυχισμένο ζευγάρι στο Instagram βρίσκονται αγκαλιασμένοι μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, και μάλιστα ο μέλλοντας μπαμπάς ακουμπά με περίσσια τρυφερότητα τη φουσκωμένη κοιλίτσα της αγαπημένης του.

Πρόκειται για ένα πρόωρο δώρο από τον Άγιο Βασίλη, όπως αναφέρει και η ίδια η Χριστίνα Μπόμπα, ένα δώρο που θα μείνει σίγουρα αξέχαστο και στους δύο, μιας και η οικογένειά τους σύντομα θα μεγαλώσει και το σπίτι τους θα γεμίσει χαρά και γέλια.

Δείτε τις αναρτήσεις τους:

Η ανάρτηση της μέλλουσας μαμάς

Η ίδια έγραψε: «Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! ♥️ ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη

Ο παρουσιαστής έγραψε: «Κι έτσι ξαφνικά...σε λίγο θα γίνουμε 4!! ❤️»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Εμείς, με τη σειρά μας, τους ευχόμαστε τα καλύτερα!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM