Κοκκινοπούλου για Κιμούλη: «Αυτό θα πει θράσος, γελάνε τα καμαρίνια»

Στο πλευρό της Ζέτας Δούκα μετά τις αποκαλύψεις για το Γιώργο Κιμούλη βρίσκεται και η Φαίη Κοκκινοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός και πρώην γυναίκα του Αντώνη Καφετζόπουλου, Φαίη Κοκκινοπούλου, τοποθετήθηκε σχετικά με τις κατηγορίες εις βάρος του Γιώργου Κιμούλη, δηλώνοντας πως έχει θράσος.

Η ίδια με επίμαχη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, έγραψε χαρακτηριστικά για τον ηθοποιό και όσα του καταλογίζουν:

«Με μήνυση στη Ζέτα Δούκα απάντησε ο θιγόμενος Κιμούλης. Ο θιγόμενος Γιώργος Κιμούλης. Αυτό θα πει θράσος. Γελάνε τα καμαρίνια, οι κουίντες και τα θεατρικά σανίδια»

Σημειώνεται πως η Φαίη Κοκκινοπούλου δεν είναι η μόνη που τοποθετείται υπέρ της Ζέτας Δούκα.

Ύστερα από τη δημόσια καταγγελία το μεσημέρι της Τρίτης (26/1) άνθρωποι που εργάζονται στον χώρο του θεάματος, τάχθηκαν υπέρ της. Μάλιστα η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού, με κείμενό της στα social media ’’φωτογράφισε’’ τον Γιώργο Κιμούλη λέγοντας πως την έκανε να φοβάται. Ένα απόσπασμα από όσα έγραψε:

«Με φόβισες. Με τρόμαξες… Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. Εσύ, που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά τη «συνεργασία» μας.

Ακόμη, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε μιλήσει και η ίδια για αντισυναδελφική συμπεριφορά από σκηνοθέτη χωρίς όμως να τον κατονομάσει. Σήμερα, αντιλαμβανόμαστε ότι πρόκειται για τον Γιώργο Κιμούλη, εφόσον είχαν συνεργαστεί στην παράσταση «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» και μάλιστα είχε αποχωρήσει, χωρίς να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Με σημερινή ανακοίνωσή τους οι δύο ηθοποιοί που συνεργάστηκαν με τη Ζέτα Δούκα και τον Γιώργο Κιμούλη, Νίκος Ψαρράς και Δώρα Χρυσικού τάσσονται υπέρ της, επιβεβαιώνοντας όσα εξομολογήθηκε, τη συγχαίρουν για το θάρρος της και παράλληλα δηλώνουν πρόθυμοι να καταθέσουν στη Δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση των ηθοποιών Ν. Ψαρρά και Δ. Χρυσικού

«Ακούσαμε με προσοχή όσα κατέθεσε δημόσια η συνάδελφός μας Ζέτα Δούκα περιγράφοντας την οδυνηρή εμπειρία της και τα όσα υπέστη από συγκεκριμένο άνθρωπο του θεάτρου κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης “Closer” στην οποία συμμετείχαμε και εμείς. Δυστυχώς ήμασταν μπροστά σε πολλά από τα περιστατικά που ανέφερε. Από το βάθος της καρδιάς μας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τη Ζέτα και την συγχαίρουμε για το θάρρος της. Τέλος είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε στις αρμόδιες αρχές οποτεδήποτε κληθούμε», αναφέρουν οι ηθοποιοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM