Μαρία Ηλιάκη: Μιλά για την εγκυμοσύνη της

Τι δήλωσε η Μαρία Ηλιάκη για τα μηνύματα που έχει λάβει για την εγκυμοσύνη της

Η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της μετά την ανάρτηση που έκανε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, όπου η ίδια απεικονίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα. Η παρουσιάστρια να σημειωθεί πως μένει με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη στη Ζυρίχη.

Η Μαρία Ηλιάκη μέσα από το στόρι που ανέβασε ευχαρίστησε όλους όσοι της ευχήθηκαν για την εγκυμοσύνη της, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως είναι ιδιαίτερα αγχωμένη και θέλει να γίνει μια καλή μανούλα.

Η ίδια χαρακτηριστικά δήλωσε: «Άργησα λίγο να ξυπνήσω, αλλά τώρα πια καταλαβαίνετε γιατί κοιμάμαι περισσότερο το πρωί. Οι καρδούλες (σ.σ. όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο) είναι για να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλες αυτές τις ευχές. Με έχετε σκλαβώσει. Όπως καταλάβατε, έφτασε και για μένα αυτή η ώρα. Να γίνω και εγώ μάνα. Παναγία μου, να πάνε όλα καλά, να είμαι μια καλή μανούλα. Δεν ξέρετε πόσο άγχος το έχω. Να ξέρετε, δεν πρόκειται να σας πρήξω και πάρα πολύ με την εγκυμοσύνη μου. Ξέρω ότι είναι κουραστικό.

Όμως θέλω να σταθώ σε πολλά μηνύματα που έχω λάβει και μου λέτε πως πήρατε ελπίδα, γιατί έχετε άγχος, είστε 34-40 plus και σας λένε όλοι πως είναι λίγο δύσκολο. Βλακείες. Και εγώ τα έχω ακούσει αυτά και δεν τους έδινα καμία σημασία. Είμαι πραγματικά πρόθυμη να απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση θέλετε να μου κάνετε για το συγκεκριμένο θέμα. Να μου στείλετε μήνυμα προσωπικό. Απαντάω σε όλους και έχω χρόνο τώρα εδώ. Με μεγάλη χαρά θα σας απαντήσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM