Αννίτα Πάνια: «Κάνατε τους πολίτες χιονοπρόσφυγες»

Η Αννίτα Πάνια προχώρησε σε μια οργισμένη ανάρτηση με αφορμή τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση που άφησε πίσω της η κακοκαιρία «Μήδεια» – «Κάνατε τους πολίτες χιονοπρόσφυγες και πετάτε το μπαλάκι ο ένας στον άλλο»

Εξοργισμένη η παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια, η οποία με ένα Instagram story της εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για την ανικανότητα των αρμόδιων αρχών να συμβάλουν στην άμεση και αποτελεσματική αποκατάσταση των προβλημάτων –στην ηλεκτροδότηση, στην υδροδότηση κ.ο.κ.– που άφησε πίσω της η κακοκαιρία «Μήδεια» και που ταλανίζουν μέχρι και αυτή την ώρα χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Παράλληλα, η παρουσιάστρια έκανε και μια σαφή νύξη και για το λεγόμενο «μπαλάκι των ευθυνών».

«Πόσο χαβαλές αυτή η χώρα;»

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έγραψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Τρίτη νύχτα χωρίς θέρμανση, ρεύμα, νερό και τηλέφωνο για χιλιάδες σπίτια και νοικοκυριά λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης, επειδή χιόνισε δυο μέρες. Δημαρχαίοι, Δεδδηαίοι και λοιποί νταραβεριτζήδες, μπράβο! Κάνατε τους πολίτες χιονοπρόσφυγες και πετάτε το μπαλάκι ο ένας στον άλλο. Καμία σαφής απάντηση, καμία σαφής πληροφορία. Αλήθεια, τι θα μας συνέβαινε αν χιόνιζε τρεις ή τέσσερις ημέρες άραγε; Πόσο χαβαλές αυτή η χώρα;».

Δείτε παρακάτω το Instagram storty της παρουσιάστριας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM