Βασίλης Ζούλιας: «Κύριε Κούγια, δεν υπάρχουν επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, αλλά επαγγελματίες ηλίθιοι σαν εσάς»

Ο Βασίλης Ζούλιας προχώρησε σε μια ανάρτηση σχολιάζοντας τα όσα είπε ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας για «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους»

Ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας παίρνει θέση και μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του προφίλ στο Instagram θέλησε να απαντήσει, κατά κάποιο τρόπο, στον Αλέξη Κούγια αναφορικά με τη δήλωση του για τους «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους», όπως χαρακτήρισε τους μηνυτές του εντολέα του και πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη.

Στο βίντεο που ανέβασε ο κορυφαίος Έλληνας σχεδιαστής θα δείτε πως ξεκινά με την φράση «Κύριε Κούγια μαζευτείτε κάπως». Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, υπάρχουν όμως σίγουρα επαγγελματίες ηλίθιοι σαν και εσάς».

Και αμέσως μετά εγκάλεσε και τον Νίκο Χατζηνικολάου λέγοντας πως άκουσε τον γνωστό ποινικολόγο να ξεστομίζει κάτι τέτοιο μπροστά του, και ενώ έχει ακούσει τόσο και τόσα στα τόσα χρόνια πορείας του, εδώ δεν είχε τίποτα να πει ενώ σε άλλα έβρισκε κάτι να πει. Ο Βασίλης Ζούλιας είπε χαρακτηριστικά «απευθυνόμενος» προς τον δημοσιογράφο Ν. Χατζηνικολάου: «Δεν μπορούσατε να τον σταματήσετε; Δεν μπορούσατε να ρωτήσετε;».

Ο κ. Ζούλιας είπε επίσης: «Μεγάλη απογοήτευση».

«Ο πάτος που ζούμε, έχει πάτο τελικά;» διερωτάται ο γνωστός σχεδιαστής. Και καταλήγει λέγοντας: «Πόσο ακόμη; Πόσο;».

Ο ίδιος στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε το βίντεο το οποίο ανέβασε στον προσωπικό τιυ λογαριασμό στο Instagram έγραψε: «Απλά δεν γινόταν να μην τοποθετηθώ...».

Δείτε την ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM