Βάσια Τριφύλλη: «Αρνήθηκα να κάνω τον "Πρωινό καφέ" επειδή είμαι ηλίθια»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Pop up» παραχώρησε η Βάσια Τριφύλλη - Ο Μίνως Κυριακού τής είχε προτείνει να παρουσιάσει τον «Πρωινό καφέ»

Η γνωστή ηθοποιός Βάσια Τριφύλλη μίλησε για τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης και αποκάλυψε πως ήταν μία από τις επιλογές για να παρουσιάσει τον «Πρωινό καφέ».

Πιο αναλυτικά, η ίδια ανέφερε:

«Το "Ραντεβού στα τυφλά" έκανε 95% τηλεθέαση. Ο Μεγακλής Βιντιάδης δεν έβαλε στην παρουσίαση τη γυναίκα του, την Πωλίνα, αλλά εμένα και είπε στον παραγωγό ότι "αυτή είναι άλογο, άσε τη να τρέξει". Το άνοιγμα του σακακιού στο "Ραντεβού" το έκανα αυθόρμητα από το άγχος μου και μου είπαν να το κρατήσω. Δεν ήξερε κανείς για τον καρκίνο. Πήγαινα στο γύρισμα και έλεγα στους συνεργάτες μου "άμα λιποθυμήσω, μη στεναχωρηθείτε, θα σηκωθώ και θα συνεχίσουμε".

 

Ο καρκίνος και η επιτυχία στη ζωή μου ήρθαν μαζί. Εγώ αγνόησα τον καρκίνο και προχώρησα στην επιτυχία. Τη μεγάλη αγάπη του κόσμου την εισέπραξα, επειδή έκανα τη μεγάλη επιτυχία και αμέσως έπαθα τη μεγάλη αρρώστια. Τότε όλος ο κόσμος ήταν από πάνω μου. Ο καρκίνος ήρθε τη στιγμή που ήθελα να κάνω παιδί. Ο Μίνως Κυριακού μού είχε προτείνει τον "Πρωινό καφέ". Ήρθε το αυτοκίνητό του τη νύχτα και με πήραν με τις πιτζάμες να με πάνε στο γραφείο του. Αρνήθηκα να κάνω τον "Πρωινό καφέ" επειδή είμαι ηλίθια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM