Γιώργος Πατούλης: «Δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία»

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης μιλώντας σχετικά με την κρίση στον γάμο του με την Μαρίνα Πατούλη δήλωσε: «Δεν θα δώσω τροφή σε αυτήν την ιστορία»

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Happy Day», Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο πρώτος φαίνεται να μην επιθυμεί να δώσει περαιτέρω έκταση σε όσα συμβαίνουν στην προσωπική του ζωή και τον φημολογούμενο χωρισμό του και τα παρελκόμενα αυτού, με την Μαρίνα Πατούλη.

Σήμερα λοιπόν, η παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της, πως η ίδια ήρθε σε επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Αττικής και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μίλησα και εγώ χθες με τον κ. Πατούλη. Του λέω"τι κάνετε κ. Περιφερειάρχα κλπ;". Μου λέει "ψάχνω να βρω γιατρούς"”. Καταλαβαίνω πως δεν έχει διάθεση για άλλη κουβέντα. Το αντιλαμβάνομαι, το σέβομαι. Κατάλαβα ότι δεν θέλει να μιλήσει ο ίδιος, παρόλο που εκτίθενται κάποια στοιχεία για την προσωπική τους σχέση. Όταν άρχισα να επιμένω μου λέει "επειδή κ. Τσιμτσιλή είστε και εσείς μητέρα και επειδή θέλω να προστατεύσω το παιδί μου, εγώ δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία"».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα: «Τα υπόλοιπα είναι προσωπικά θέματα»

Να υπενθυμίσουμε, πως χθες, μέσα από την ίδια εκπομπή, είδαμε μια πρώτη δήλωση του κ. Πατούλη, ο οποίος απάντησε, κατά κάποιο τρόπο, στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για την κρίση στον γάμο του και τον χωρισμό του με την Μαρίνα Πατούλη.

Ο κ. Πατούλης είπε χθες, αποκλειστικά στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή: «Βρίσκομαι σε διαρκείς συνομιλίες για τον κορονοϊό με τον υπουργό Υγείας. Τα υπόλοιπα είναι προσωπικά θέματα. Ευχαριστώ», μη θέλοντας προφανώς να δώσει περαιτέρω έκταση στο ζήτημα αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM