Παλαιτσάκη: «Τίποτα δεν μένει για πάντα, ούτε τα καλά ούτε τα άσχημα»

δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη
(Πηγή: Facebook)

Στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» συνεχίζει να νοσηλεύεται η Νανά Παλαιτσάκη έπειτα από το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη τις προηγούμενες μέρες. Η γνωστή δημοσιογράφος, μάλιστα, αποφάσισε να στείλει ένα νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Αγάπες μου, να έχετε πίστη στον Θεό, να θυμάστε ότι τίποτα δεν μένει για πάντα, ούτε τα καλά ούτε τα άσχημα»

Η ίδια έγραψε στην ανάρτησή της στο Facebook: «Υπάρχουν πολλοί τρόποι ν' αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα, πάρα πολλοί... Εγώ σήμερα νιώθω ότι τα πολύχρωμα καλώδια είναι πολύ πρωτοποριακό κόσμημα για το ντεκολτέ. Θέλω ο κοσμηματοπώλης Lefteris Andriopoulos να δημιουργήσει για το καλοκαίρι... Κόσμημα πάνω σε αυτή την ιδέα. Αγάπες μου, να έχετε πίστη στον Θεό, να θυμάστε ότι τίποτα δεν μένει για πάντα, ούτε τα καλά ούτε τα άσχημα. Να ξέρετε πάντως ότι δίνω "σκληρή" μάχη για καφέ».

Νανά Παλαιτσάκη
(Πηγή: Facebook)

«Είμαι πολύ τυχερή που το Σάββατο ήρθα στο νοσοκομείο αμέσως μετά το περιστατικό»

Επιπλέον, χθες είχε κάνει μια ακόμη ανάρτηση, αναφέροντας: «Αγαπημένοι μου φίλοι. Επανέρχομαι με ανάρτηση για τους εξής λόγους:

  1. Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη σε όλο το team του καθηγητή Καρδιολογίας κυρίου Ανδρικόπουλου.
  2. Νιώθω επίσης ευγνωμοσύνη στους νοσηλευτές, στους τεχνολόγους, στους τραυματιοφορείς του νοσοκομείου, που είναι "δεύτερο σπίτι μου " τα τελευταία 11 χρόνια.
  3. Η έγνοια τους για το πώς νιώθω είναι τόσο αληθινή, που είναι σαν να είναι δίπλα μου ο γιος μου.
  4. Είναι αδύνατον να απαντώ στις χιλιάδες κλήσεις ενδιαφέροντος και στα μηνύματα που μου στέλνετε, καθώς είμαι συνδεδεμένη με μηχανήματα.
  5. Είμαι πολύ τυχερή που το Σάββατο ήρθα στο νοσοκομείο αμέσως μετά το περιστατικό.
  6. Θα μείνω όσο οι θεράποντες κρίνουν.
  7. Η τεχνολογία που διαθέτει η μονάδα είναι τόσο άρτια, που αντιμετωπίζονται τα πάντα.
  8. Όσοι έχουν υποστεί καρδιακά περιστατικά γνωρίζουν τις διαδικασίες.
  9. Αγνοώ μηνύματα "μίσους", καθώς επέλεγα τη φωτεινή πλευρά της ζωής και των ανθρώπων. Το γράφω για να μη στεναχωριούνται οι άνθρωποι που με αγαπούν, όπως είστε εσείς που με ακολουθείτε, με διαβάζετε, με κρίνετε 33 χρόνια.
  10. Μου έχετε δώσει τεράστια χαρά εσείς οι συνεργάτες που με καλείτε ή που στέλνετε μηνύματα. Εσείς όλοι, τεχνικοί, ηχολήπτες, μοντέρ, αρχισυντάκτες, διευθυντές μου, μουσικοί επιμελητές.
  11. Αυτό που θέλω πολύ είναι έναν freddo cappuccino μέτριο...

Τα φιλιά μου».

Χέρι Παλαιτσάκη
(Πηγή: Facebook)

Το πρόβλημα υγείας της

Η δημοσιογράφο; Νανά Παλαιτσάκη είχε περάσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και πριν 13 χρόνια, ωστόσο είχε καταφέρει να ξεπεράσει αυτή την περιπέτεια.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για αυτό το ζήτημα: «Το 2008, όταν ακόμη εργαζόμουν στο Alter έμαθα για την ασθένειά μου. Τότε υπέστην το πρώτο σοκ. Το άκουσμα της διάγνωσης με ξάφνιασε και φυσικά όχι μόνο εμένα, αλλά κάθε άνθρωπο που ακούει κάτι και δε γνωρίζει τι είναι αυτό. Για να μην μπερδεύουμε τον κόσμο, η δική μου διάγνωση δεν έχει να κάνει με τον καρκίνο. Είναι κάτι πιο περίπλοκο από αυτό. Και το διευκρινίζω, γιατί κάποιοι έγραψαν ότι η περίπτωσή μου αφορά καρκίνο. Είναι λάθος. Είναι μία μετάλλαξη στο νωτιαίο μυελό, μία εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, σπάνια ακόμη και για τους γιατρούς».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα