Νανά Παλαιτσάκη: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Νανά Παλαιτσάκη
© NDP

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

Η δημοσιογράφος εισήχθη στο νοσοκομείο το απόγευμα του Σαββάτου (10/4), ενώ με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, φαίνεται να ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος της.

Συγγενικό της πρόσωπο την βρήκε αναίσθητη στο σπίτι της και αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ, προκειμένου να διακομιστεί στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο.

Νανά Παλαιτσάκη έξοδος
© NDP

Το πρόβλημα υγείας στο παρελθόν

Η Νανά Παλαιτσάκη είχε περάσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και πριν 13 χρόνια, ωστόσο είχε καταφέρει να ξεπεράσει αυτή την περιπέτεια.

«Το 2008, όταν ακόμη εργαζόμουν στο Alter έμαθα για την ασθένειά μου. Τότε υπέστην το πρώτο σοκ. Το άκουσμα της διάγνωσης με ξάφνιασε και φυσικά όχι μόνο εμένα, αλλά κάθε άνθρωπο που ακούει κάτι και δε γνωρίζει τι είναι αυτό. Για να μην μπερδεύουμε τον κόσμο, η δική μου διάγνωση δεν έχει να κάνει με τον καρκίνο. Είναι κάτι πιο περίπλοκο από αυτό. Και το διευκρινίζω, γιατί κάποιοι έγραψαν ότι η περίπτωσή μου αφορά καρκίνο. Είναι λάθος. Είναι μία μετάλλαξη στο νωτιαίο μυελό, μία εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, σπάνια ακόμη και για τους γιατρούς», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα