Βρούτσης για Φουρθιώτη: «Είχε έρθει πολλές φορές στο υπουργείο»

Βρούτσης: «Περιφρούρησα το δημόσιο χρήμα και την κυβέρνηση. Διαπίστωσα προσπάθεια υφαρπαγής δημοσίου χρήματος»

Ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, σε τηλεοπτική του παρέμβαση το πρωί της Τρίτης στον τηλεοπτικό σταθμό Open μίλησε για την ιστορία με τις απειλές Φουρθιώτη και την υφαρπαγή δημοσίου χρήματος.

Βρούτσης: Η ιστορία διαδραματίζεται από τον μήνα Δεκέμβριο. Τα γεγονότα της περιόδου εκείνης δείχνουν πώς πρέπει να λειτουργεί ένας υπουργός. Πώς περιφρούρησα το δημόσιο χρήμα και την κυβέρνηση. Διαπίστωσα προσπάθεια υφαρπαγής δημοσίου χρήματος. Τα είχα πει και στη Βουλή, αλλά δεν είχαν πάρει τέτοια έκταση. Τα ίδια είπα και στην κλήση του «Documento». Οι απειλές και οι χαρακτηρισμοί ειπώθηκαν από τον ίδιο, που δεν τον έχω κατονομάσει ποτέ. Ο οικονομικός εισαγγελέας θα ερευνήσει το θέμα και όλες τις πτυχές.

Όχι μία, αλλά πολλές φορές είχε έρθει στο υπουργείο, απαράδεκτη συμπεριφορά στους υπαλλήλους που δεν ενέδωσαν. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους εξαιρετικούς υπαλλήλους του υπ. Εργασίας που δεν ενέδωσαν. Με κατήγγειλε στην εκπομπή του ότι ο υπουργός έβαλε τους μπράβους του και τον πέταξαν έξω.

Καμία σχέση δεν έχει αυτή η ιστορία με τη μετακίνησή μου. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολύ αργά αντανακλαστικά. Ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να ασκήσει την ερώτηση τον Ιανουάριο.

Τα λεφτά πίσω: Η μετά από μένα πολιτική ηγεσία θα κάνει αυτό που πρέπει.

Πόσα πρόλαβε να εισπράξει: Νομίζω ότι πήρε τρεις μήνες ποσά και φρενάρισε ο μήνας Οκτώβριος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM