Μπακογιάννη για Γλυκά Νερά: Τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια

Ντόρα Μπακογιάννη
(EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

Για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που έχει σοκάρει όλη τη χώρα, έπειτα κι από την ομολογία του πιλότου ότι σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του, μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Πάρα πολύ άνθρωποι βλέποντας τις εικόνες από τα Γλυκά Νερά, αναρωτιόντουσαν το ρόλο αυτού του ανθρώπου. Εγώ έχασα τον άντρα μου απότομα μέσα σε δύο ώρες. Όχι φωνή δεν έβγαινε, ούτε αναπνοή δεν μπορούσε να πάρει κανείς μας. Όχι να κάνεις δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Αδύνατο όταν έχασες τον άνθρωπο σου με τέτοιο τρόπο, είναι αδύνατο να μπορέσεις να συμπεριφερθείς έτσι» ανέφερε στο MEGA η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ντόρα Μπακογιάννη

Για το θέμα των ποινών πρόσθεσε: «Τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια και σε τέτοιου είδους ειδεχθή εγκλήματα πρέπει να αντιμετωπίσεις και τις συνέπειες των πράξεών σου. Οι δικαστές θα κρίνουν. Εύχομαι να δώσει δύναμη ο θεός στις δύο μανάδες. Και στη μάνα της Καρολάιν και στη μάνα του δολοφόνου. Θα περάσουν και περνάνε πολύ δύσκολα».

Η πρώην υπουργός στάθηκε και στο θέμα της μικρής Λυδίας: «Η πολύ μεγάλη τραγωδία είναι το παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα. Πρέπει να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για αυτό το παιδάκι».