Μπογδάνος για Λατινοπούλου: «Οι δηλώσεις της φίλης μου ήταν μπουρδουκλωμένες»

Μπογδάνος

Στις πρόσφατες δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου σχετικά με τα «νέα πρότυπα ομορφιάς», δηλαδή τις αξύριστες μασχάλες, τις ραγάδες και την κυτταρίτιδα στις γυναίκες, που εξόργισαν τους χρήστες των social media, αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μέσω της εκπομπής «Μεσάνυχτα».

«Δεν βοήθησαν ούτε οι διευκρινίσεις που δόθηκαν. Η γυναικεία ομορφιά δεν υπάγεται σε προδιαγραφές και στάνταρ. Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες, αρκεί να έρχεται από μέσα. Η γυναικεία ομορφιά έρχεται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρώματα. Η ομορφιά ενός ανθρώπου δεν έχει να κάνει με στανταρισμένα κουτάκια. Υπάρχει χώρος για όλους. Δεν υπάρχει, λοιπόν, λόγος να ερίζουμε μεταξύ μας» δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελεονώρα Μελέτη.

«Τα πρότυπα της ομορφιάς αλλάζουν με τα χρόνια. Η γυναικεία όμως ομορφιά στο μάτι εκείνου που αγαπά τη γυναίκα μένει διαχρονική και αναλλοίωτη» είπε ο Κωσταντίνος Μπογδάνος. Και πρόσθεσε: «Σε αυτόν εδώ τον κόσμο υπάρχει πολύς χώρος για τις κυρίες που θέλουν αξύριστες τις μασχάλες και τα πόδια τους, για τις κυρίες που θέλουν να κάνουν αποτρίχωση και χαλάουα».

«Οι δηλώσεις της φίλης μου ήταν απρόσεκτες»

Στη συνέχεια ο βουλευτής είπε: «Υπάρχει χώρος για τους άνδρες που θέλουν να είναι αποτριχωμένοι ή που θέλουν να ακολουθούν τη σχολή του Τζέιμς Μποντ του ’60. Υπάρχει μια επιθετική διάθεση από αυτούς που για πολλά χρόνια έχουν καταπιεστεί. Όμως, δεν δικαιολογεί αυτό του να απαντάμε και εμείς εριστικά και διχαστικά».

Και συμπλήρωσε: «Οι δηλώσεις της φίλης μου ήταν μπουρδουκλωμένες και απρόσεκτες. Και δεν βοήθησαν ούτε οι διευκρινίσεις οι οποίες δόθηκαν. Η άποψή μου είναι αυτή, ότι η ομορφιά δεν μπαίνει σε καλούπια, αυτή είναι η άποψή μου»

Δείτε τη δήλωσή του στη 1:00:51