Γιαννακοπούλου: Έχω όλα όσα δεν αντέχει η Λατινοπούλου

Γιαννακοπούλου Νάντια
(EUROKINISSI/ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ )

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις Λατινοπούλου περί νοσηρής μειοψηφίας γυναικών, με τις αντιδράσεις ολοένα να αυξάνονται. Η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου σε δήλωσή της επισημαίνει πως «η κ. Λατινοπούλου μάς κάνει μαθήματα "ομορφιάς" και προτύπων μέσα από μια ακραία σεξιστική δήλωση». 

«Οι δηλώσεις, που θα περνούσαν κάποτε στην αφάνεια, δεν γίνονται πια αποδεκτές, αλλά λαμβάνουν τη δέουσα απάντηση, δηλαδή αυτή που αρμόζει σε μια κοινωνία που έχει κάνει βήματα προς τα εμπρός, αποδέχεται και σέβεται εξίσου όλα τα μέλη της. Αναφέρομαι στην κ. Λατινοπούλου, η οποία θεώρησε ότι πρέπει να μας κάνει μαθήματα "ομορφιάς" και προτύπων μέσα από μια ακραία σεξιστική δήλωση, προκαλώντας αγανάκτηση».

Γιαννακοπούλου Νάντια
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)


Η κ. Γιαννακοπούλου καταλήγει λέγοντας πως «μετά από τρεις γέννες και στα 43 μου, έχω όλα τα χαρακτηριστικά που δεν αντέχει η κ. Λατινοπούλου, αλλά νιώθω ευγνώμων για το σώμα μου και το αγαπώ έτσι ακριβώς όπως είναι».

Ολόκληρη η δήλωση της Νάντιας Γιαννακοπούλου
 

«Δηλώσεις που θα περνούσαν κάποτε στην αφάνεια, δεν γίνονται πια αποδεκτές, αλλά λαμβάνουν τη δέουσα απάντηση, δηλαδή αυτή που αρμόζει σε μια κοινωνία που έχει κάνει βήματα προς τα εμπρός, αποδέχεται και σέβεται εξίσου όλα τα μέλη της. Αναφέρομαι στην κ. Λατινοπούλου, η οποία θεώρησε ότι πρέπει να μας κάνει μαθήματα "ομορφιάς" και προτύπων μέσα από μια ακραία σεξιστική δήλωση, προκαλώντας αγανάκτηση.

Και τι δεν μας είπε μέσα στο παραλήρημά της. Αρχικά ήταν η τριχοφυΐα των γυναικών, σε σημεία που κατά την ίδια θα έπρεπε να μην υφίσταται, εν συνεχεία ήταν οι ραγάδες, οι πανάδες, η κυτταρίτιδα και ό,τι άλλο προσκρούει στην… υψηλή αισθητική της και της προκαλεί ντροπή».