Επαγγελματικό Επιμελητήριο: Άδωνις, Χαρίτσης και Κατρίνης τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους

τσουγκρίζουν τα ποτήρια
twitter

Τους τρεις πόλους του πολιτικού μας συστήματος έφερε κοντά ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου. Ο κ. Χατζηθεοδοσίου προσκάλεσε σε δείπνο τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, τον αρμόδιο τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Χαρίτση και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και τομεάρχη Ανάπτυξης του ΚΙΝΑΛ Μιχάλη Κατρίνη για να συζητήσουν σε χαλαρό κλίμα και υπό τη σκιά της Ακρόπολης τα θέματα που απασχολούν τους ανθρώπους της αγοράς. Στο τραπέζι βρισκόταν και ο πρόεδρος τη ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς.

Βουλευτές
twitter

Δεν ξέρουμε αν το μενού είχε και… γκρίνια από την πλευρά των εκπροσώπων των φορέων που πήραν και την πρωτοβουλία για τη βραδιά, όπως για τις απλήρωτες υποχρεώσεις χιλιάδων μικρομεσαίων, την απειλή νέων λουκέτων και το «σκαρφάλωμα» του ιδιωτικού χρέους σε δυσθεώρητα ύψη. Το σίγουρο είναι πως η παρέα πρέπει να πέρασε καλά, αν κρίνουμε από τα χαμόγελα των συνδαιτυμόνων και τα… τσουγκρίσματα των ποτηριών. Και οι πολιτικοί μας φαίνονταν αρκετά χαλαροί, μακριά από τις εντάσεις που φέρνει η καθημερινή αντιπαράθεση και η άσκηση πολιτικής.

Τα ενσταντανέ της βραδιάς «ανέβασε» στον λογαριασμό του στο Twitter ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης. «Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Χατζηθεοδοσίου κάλεσε τους εκπροσώπους της κυβερνήσεως, του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ σε δείπνο μαζί με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Επιμελητηρίου και τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθά να μιλήσουμε για τα θέματα της αγοράς» έγραψε σχετικά.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα