Σκορδά προς Λατινοπούλου: Πιστεύεις ότι έτσι θα κάνεις καριέρα;

Φαίη Σκορδά και Αφροδίτη Λατινοπούλου
© Youtube

Έντονη συζήτηση είχε η Φαίη Σκορδά με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία βρέθηκε το πρωί καλεσμένη στην εκπομπή της. Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από το επίμαχο βίντεο που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις για τις... ατέλειες των γυναικών.

«Πες μου αλήθεια ότι το έκανες απλά για να το κάνεις και σε κοιτώ στα μάτια» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά και η Αφροδίτη Λατινοπούλου απάντησε: «Αν έλεγα αυτή τη στιγμή ότι έχω μετανιώσει γι’ αυτό το βίντεο, πραγματικά δεν θα ήταν αλήθεια. Αν το ξαναγυρνούσα, ίσως να ήμουν λίγο περισσότερο επεξηγηματική. Κάποια πράγματα τα οποία είπα έχουν παρεξηγηθεί και έχουν παρερμηνευτεί τα λόγια μου. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι εστιάζουμε σε τέτοιου είδους εικόνες από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες χρόνια τώρα έχουν δώσει τεράστιους αγώνες» δήλωσε. 

«Σε μια Δημοκρατία, θεωρώ ότι έχουμε το δικαίωμα να εκφραζόμαστε ελεύθερα. Από την άλλη, δέχτηκα bullying και απειλές κατά της ζωής μου» δήλωσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου. «Θεωρώ ότι δεν προσέβαλα κανέναν και πραγματικά αν κάποιες γυναίκες δεν κατάλαβαν σωστά τι είπα ή πιστεύουν ότι έθιξα πως μπορεί να έχουν κάποιες ατέλειες στο σώμα τους, πραγματικά εγώ είμαι διατεθειμένη να ζητήσω συγγνώμη, αλλά δεν ήταν αυτό το νόημα του βίντεο» δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Λατινοπούλου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του AΝΤ1. «Κι εγώ έχω ραγάδες και κυτταρίτιδα» πρόσθεσε. 

Η Φαίη Σκορδά, μη μπορώντας να πιστέψει όσα άκουγε, σηκώθηκε από τη θέση της και της είπε: «Σε παρακαλώ, πραγματικά, σου είπε κάποιος να τα λες αυτά τα πράγματα γιατί πιστεύεις ότι έτσι θα κάνεις καριέρα; Σου είπε κάποιος ότι αν λες αυτά τα πράγματα, θα γίνεις γνωστή; Τα πιστεύεις, αλήθεια, αυτά που λες;».

«Ότι η γυναίκα έχει να δείξει πολλά περισσότερα πράγματα από μια μασχάλη, ναι, το πιστεύω. Ότι έχει δώσει αγώνες πολύ σημαντικότερους η γυναίκα, ναι» απάντησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Θεωρείς ότι ένας άντρας δεν μπορεί να ντυθεί όπως θέλει;» ρώτησε η Φαίη Σκορδά, και η Αφροδίτη Λατινοπούλου απάντησε: «Μπορεί να ντυθεί όπως θέλει. Πιστεύω ότι υποσυνείδητα προσπαθούν να επιβάλουν συγκεκριμένες, οργανωμένες μειοψηφίες».

«Ποιες είναι οι μειοψηφίες;» ρώτησε έξαλλη η παρουσιάστρια, για να πάρει την εξής απάντηση: «Η μειοψηφία είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούν να επιβάλουν περισσότερο και να απαγορεύσουν οποιαδήποτε άλλη αντίθετη άποψη». «Πολλές φορές με ένα ζουμ αλλάζει όλη η εποχή» κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα