Ιωάννα Μπέλλα: Είμαι ανιψιά της Λεκάκη και του Καραμίχου

Ιωάννα Μπέλλα Μύκονος
© NDP

Το γνωστό μοντέλο, Ιωάννα Μπέλλα, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επαγγελματική της πορεία στο Ντουμπάι, αλλά και την άγνωστη συγγενική σχέση που έχει με την Μαρία Λεκάκη και το Γιώργο Καραμίχο.

Η δουλειά στο Ντουμπάι

«Έμεινα τέσσερις μήνες στο Ντουμπάι. Η δουλειά μου είναι το μόντελινγκ, όχι η τηλεόραση ή οτιδήποτε άλλο. Τώρα θέλω να πάω στο Λονδίνο όσο ανοίγουν οι χώρες. Με όλα αυτά που γίνονται, το περίμενα ότι θα με σχολίαζαν αρνητικά. Ανέβαζα φαγητά και στιγμιότυπα, ενώ στην Ελλάδα όλα ήταν κλειστά. Συγκατοίκησα με μια φίλη μου για δύο μήνες. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στο Ντουμπάι γιατί πήγαν πολλά μοντέλα λόγω κορονοϊού. Εργαζόμουν 3 με 4 φορές την εβδομάδα. Εκεί είναι εύκολο να κάνεις φωτογραφίσεις για περιοδικά.

Έχασα το καλοκαίρι 10 κιλά, γιατί έπρεπε να είμαι πιο skinny. Εγώ ήθελα να το κάνω. Τώρα στο Ντουμπάι πήρα 6! Το καλοκαίρι, έβλεπα τον εαυτό μου στο καθρέφτη και δεν ήμουν ικανοποιημένη από αυτό που έβλεπα. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στα μοντέλα και αυτό με αγχώνει».

Η σχέση με Λεκάκη και Καραμίχο

Τέλος, η Ιωάννα Μπέλλα αποκάλυψε πως είναι ανιψιά της Μαρίας Λεκάκη και του Γιώργου Καραμίχου. «Είμαι ανιψιά τους. Είναι ξαδέλφια της μαμάς μου. Τους θαυμάζω και τους αγαπώ», ανέφερε συγκεκριμένα.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα