Αρετή Λις: Η νικήτρια του «My Style Rocks» στη Γλυφάδα

Αρετή Νις

Η Αρετή Λις κατάφερε να βγει νικήτρια στο τηλεπαιχνίδι μόδας «My Style Rocks» και να κερδίσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 30.000 ευρώ.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τη βασίλισσα της ομορφιάς στη Γλυφάδα με χαλαρή διάθεση να απολαμβάνει τη βόλτα της.

Αρετή Νις Γλυφάδα

Ποια είναι η Αρετή Λις 

Η Αρετή Λις είναι 27 ετών κι έρχεται από τη Γερμανία.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία. Σπούδασε Γερμανική Φιλολογία, ωστόσο δεν ασχολήθηκε ποτέ, καθώς την κέρδισε η αγάπη της για τη μόδα. Έχει δουλέψει ως σερβιτόρα σε οικογενειακή επιχείρηση. Ξεκίνησε να εργάζεται στη χώρα μας, αλλά και στη Γερμανία, πάνω στον τομέα της μόδας, κυρίως διακοσμώντας βιτρίνες καταστημάτων. Έχει εργαστεί σε μπουτίκ στη Μύκονο στον τομέα των πωλήσεων και στο visual merchandise.  Έχει κάνει αρκετές φωτογραφίσεις ως μοντέλο σε περιοδικά για γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες. Πλέον, έχει εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα μας. Είχε δηλώσει συμμετοχή στο MSR για να δείξει σε όλους το ανατρεπτικό και μη αναμενόμενο στυλ που πιστεύει ότι έχει.

Αρετή Νις Γλυφάδα

Η ίδια είχε συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό, δηλώνοντας:

«Είμαι η Αρετή Λις και είμαι από τη Γερμανία. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γερμανία από μετανάστες γονείς. Το στυλ μου θα το χαρακτήριζα ανατρεπτικό και πολύ σύγχρονο. Έχω την τάση να συνδυάζω το κλασικό στυλ με πινελιές μοντέρνου. Σπούδασα Γερμανική φιλολογία άλλα δεν ασχολήθηκα ποτέ με το αντικείμενο. Ασχολήθηκα ως digital creator για Γερμανικές αντιπροσωπίες αυτοκινήτων. Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή μου είναι οι φωτογραφήσεις που έχω κάνει με σπορ αυτοκίνητα γερμανικών εταιριών και αυτό γιατί η ταχύτητα είναι το μεγάλο μου πάθος»

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα