Έλενα Χριστοπούλου: «Με έκανε unfollow o Σνίκαρος; Όντως;»

Έλενα Χριστοπούλου
© Instagram

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» , και μεταξύ άλλων, μίλησε για το «My Style Rocks», το «GNTM», αλλά, όπως ήταν αναμενόμενο, ερωτήθηκε και για τον χωρισμό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Snik.

Έλενα Χριστοπούλου
© Instagram

Θα την ξανά δούμε στο «My Style Rocks»;

Αρχικά, αναφερόμενη στο αν θα ήθελε να συμμετέχει ξανά στο «My Style Rocks», η Έλενα Χριστοπούλου είπε: «Εννοείται ότι θα έκανα και πάλι το "My Style Rocks". Έχει να κάνει με τη μόδα, αγαπώ πολύ τον Λάκη, τον Στέλιο και την Κατερίνα που ήταν στην παρουσίαση την μέχρι και την τελευταία σεζόν. Δεν ξέρω κάτι ακόμη».

Στην ερώτηση για το πώς θα έβλεπε την Κάτια Ταραμπάνκο σε ρόλο παρουσιάστριας η Έλενα Χριστοπούλου είπε: «Η Κάτια ήταν ένα πολυτάλαντο κορίτσι. Στο Survivor ήμουν φαν της». Ωστόσο, να σημειωθεί πως δεν ήταν ίδια η αντίδρασή της και για το ενδεχόμενο να δούμε τον Περικλή Κονδυλάτο σε ρόλο κριτή στο «My Style Rocks».

«Ποτέ δεν τέθηκε θέμα να επιστρέψουμε στο "GNTM"»

«Ποτέ δεν τέθηκε θέμα να επιστρέψουμε στο "GNTM"», είπε για την ίδια και την Ηλιάνα και σημείωσε αμέσως μετά: «Ξέρω την Ισμήνη πολλά χρόνια. Είναι καλό μοντέλο, γλυκό παιδί και της εύχομαι καλή επιτυχία. Την αγαπώ και τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στην πορεία».

Για τον χωρισμό Snik-Ηλιάνας

Στη συνέχεια, η Έλενα Χριστοπούλου είπε: «Η Ηλιάνα συνεχίζει στον Alpha και του χρόνου. Έχουμε συμβόλαιο». Αμέσως μετά, απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν την έκανε unfollow ο Snik και αν ισχύει ο χωρισμός του από την Ηλιάνα, η αντίδραση της ήταν επική, καθώς είπε χαρακτηριστικά «Με έκανε unfollow o Σνίκαρος; Όντως; Τι να σου πω, ό,τι λένε. Δεν το έχω καταλάβει», είπε.

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Πηγή: Instagram

Και συμπλήρωσε:: «Σου γράφω Βασιλειάδου εδώ μπροστά, να κάνω την προξενήτρα ή όχι;».

Δείτε όσα είπε η Έλενα Χριστοπούλου:

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα