Snik: Έκανε unfollow στο Instagram την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου
© NDP

Έπειτα από δύο χρόνια σχέσης αλλά και το μεγάλο βήμα της συγκατοίκησης ο Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται πως τράβηξαν χωριστούς δρόμος. Μάλιστα, ο γνωστός ράπερ σταμάτησε να ακολουθεί την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Instagram.

Ωστόσο, το γνωστό μοντέλο συνεχίζει και ακολουθεί κανονικά τον Snik στο Instagram.

Snik Instagram

Ο Snik, εκτός από το unfollow, διέγραψε πριν μέρες και τις κοινές του φωτογραφίες με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, κάνοντας τις φήμες περί χωρισμού να οργιάζουν.

«Υπάρχει επικοινωνία, υπάρχει αγάπη, αλλά οι δυο τους δεν είναι όπως παλιά εδώ και αρκετό καιρό. Δεν υπάρχει οριστικός χωρισμός, δεν αποκλείεται η μικρή αυτή απόσταση να τους κάνει καλό» δήλωσε στο περιοδικό «OK!» άνθρωπος από το κοινό τους περιβάλλον.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ζευγάρι δεν μένει πλέον κάτω από την ίδια στέγη. Παρ' όλα αυτά, δεν έχει γνωστοποιηθεί αν ο χωρισμός τους είναι οριστικός, ενώ κανένας από τους δύο δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη δήλωση.

Snik: Θέλω ένα παιδί και η Ηλιάνα είναι κατάλληλη για μαμά

Ο Snik πάντως είχε δηλώσει μέσω των κοινωνικών δικτύων στο παρελθόν πως θα ήθελε να δημιουργήσει οικογένεια στο πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Μάλιστα, είχε ενημερώσει τους θαυμαστές του πως αν όντως γίνει single, θα τους ενημερώσει.

«Θέλω έναν μικρό Snik και η Ηλιάνα είναι η κατάλληλη μαμά! Οπότε, ναι, θα έκανα παιδί» είχε αναφέρει συγκεκριμένα.

 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα