Στέλιος Κρητικός: «Απέρριψα δουλειά για σεξουαλικούς λόγους»

Στέλιος Κρητικός
© NDP

Ο γνωστός ηθοποιός Στέλιος Κρητικός μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη για τα παιδιά του, τις επαγγελματικές του επιλογές, αλλά και το Survivor.

Ο ίδιος ανέφερε πως περνά αρκετό χρόνο με τα παιδιά του, ενώ έχει βρει τον «δάσκαλό» του με τον ερχομό της κόρης του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Κρητικός δήλωσε: 

«Ξεκίνησα τα βίντεο με τα παιδιά μου για να περάσει η ώρα, αλλά μας αγκάλιασε ο κόσμος και οι εταιρείες. Τώρα κάνουμε διαφημιστικά. Αφιέρωνα διπλό και τριπλό χρόνο στα παιδιά μου από την αρχή του διαζυγίου. Χώρισα με τη μαμά τους, όχι μαζί τους. Με την κόρη μου έχω βρει τον δάσκαλό μου. Κάποτε ο γιος μου, ο Άρης, κόντεψε να πνιγεί στη θάλασσα. Ανατριχιάζω που το θυμάμαι, έσπασα… ρεκόρ κολύμβησης για να τον βγάλω έξω»

«Ήθελαν να τους δώσω κάτι ως αντάλλαγμα»

Παράλληλα, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει απορρίψει δουλειά, καθώς του ζήτησαν κάτι άλλο ως αντάλλαγμα: «Όταν δούλευα στο πρωινό του Mega, μου έλεγαν δημοσιογράφοι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τις συνεντεύξεις όπως εσύ. Θα το ξαναέκανα με μεγάλη χαρά. Έμενα μαζί με τα δύο μου αδέλφια και τη γιαγιά μας σε 10 τετραγωνικά, ευτυχία! Απέρριψα δουλειά για σεξουαλικούς λόγους. Ήθελαν να τους δώσω κάτι ως αντάλλαγμα».

Survivor

Τέλος, ξεκαθάρισε πως θα πήγαινε στο reality επιβίωσης μόνο για οικονομικούς λόγους: «Δεν το βλέπω το Survivor, είναι πολύ σκληρό ριάλιτι και δεν μου αρέσει. Ο Τριαντάφυλλος είναι πολύ καλό παιδί. Δεν παίρνω θέση για τον χαρακτήρα κανενός γιατί βλέπουμε 1 ώρα το 24ωρο. Ήταν καταπληκτική εμπειρία για μένα. Δεν θα ξαναπήγαινα εύκολα, παρά μόνο για οικονομικούς λόγους».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα