Τα «Φιλαράκια» reunion: Κυκλοφόρησε το teaser - Πότε θα προβληθεί

Τα φιλαράκια
Φωτογραφία: Radiotimes

Και ναι, είναι επίσημο τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν για μία τελευταία φορά... Το reunion της παρέας του Central Perk είχε ανακοινωθεί από πέρυσι την Άνοιξη, ωστόσο λόγω της πανδημίας είχαν ακυρωθεί τα γυρίσματα.

Οι ηθοποιοί και έξι φίλοι της γνωστής σειράς δημοσιοποίησαν στα social media, το teaser λίγων δευτερολέπτων, όπου οι ίδιοι κρατημένοι αγκαλιά προχωρούν, χωρίς να βλέπουμε τα πρόσωπά τους. Το βίντεο τελειώνει με τη φράση: «Το μοναδικό στο οποίο βρίσκονται και πάλι μαζί», με τις χαρακτηριστικές πολύχρωμες τελείες του λογότυπου της σειράς.

Τα "Φιλαράκια", που έκλεισε τη δεκαετή του πορεία στην τηλεόραση του NBC το 2004, ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές της δεκαετίας του 1990 και αναβιώνει σε πλατφόρμες συνεχούς ροής, όπου είναι μια από τις δημοφιλέστερες εκπομπές παγκοσμίως.

Τα φιλαράκια
Φωτογραφία: Instagram

Το άνευ σεναρίου reunion της σειράς γυρίστηκε μέσα στον Απρίλιο και στις 27 Μαΐου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο HBO Max. Πέρα από τους έξι φίλους της σειράς που χαρακτήρισαν μια ολόκληρη εποχή, «πλούσιο» είναι το καστ από τις γκεστ εμφανίσεις. Μεταξύ αυτών θα δούμε: Ντέιβιντ Μπέκαμ, Τζάστιν Μπίμπερ, το κορεάτικο συγκρότημα των BTS, τον Τζέιμς Κόρντεν, τη Σίντι Κρόφορντ, τη Κάρα Ντελεβίν, και τη Lady Gaga.

Υπενθυμίζουμε, όπως είχε δηλώσει και η Τζένιφερ Άνιστον, πως δεν πρόκειται να δούμε ένα επεισόδιο από αυτά που έχουμε συνηθίσει και βλέπουμε συνέχεια σε επαναλήψεις. Το θέμα του reunion είναι περισσότερο κάτι σαν τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ. Ρος, Ρέιτσελ, Μόνικα, Φοίβη, Τζόι και Τσάντλερ θα βρεθούν και πάλι στο ίδιο στούντιο και θα μιλήσουν για τις εμπειρίες τους. 

«Δεν θα είμαι η Ρέιτσελ, παρότι κατά κάποιο τρόπο είμαι. Είμαστε όλοι κατά κάποιο τρόπο κομμάτια τους», δήλωσε χαρακτηριστικά η Τζένιφερ Άνιστον στο περιοδικό Variety.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα