House of Fame: Πρόωρο τέλος για το ριάλιτι του ΣΚΑΙ -Διπλή αποχώρηση σήμερα

house-of-fame
skaitv

Ολοκληρώνεται πρόωρα το "House of Fame", το μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ που ξεκίνησε να προβάλλεται στο β' μισό της τηλεοπτικής σεζόν και δεν πήγε τόσο καλά όσο περίμενε η παραγωγή και το κανάλι. Μάλιστα στο αποψινό Live θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις με την βραδιά να κλείνει με διπλή αποχώρηση.

Σύμφωνα με όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή "Happy Day", το ριάλιτι ρίχνει αυλαία στα τέλη Μαΐου, γι' αυτό και από την επόμενη βδομάδα θα δούμε διπλές αποχωρήσεις. Επίσης, σημειώνεται ότι οι φιναλίστ του μεγάλου τελικού θα είναι 6, κάτι που δείχνει ότι υπάρχει υλικό και θα μπορούσε να συνεχιστεί.

house-of-fame
skaitv

Από την άλλη, ο ΣΚΑΙ ισχυρίζεται πως το πρόγραμμα θα ολοκληρωνόταν ούτως ή άλλως στα τέλη της άνοιξης, χωρίς να αναφέρει κάτι για πρόωρο τέλος.

«Ευτυχώς γιατί το αυτί μας είχε κακοποιηθεί. Δεν ήταν αυτό το πράγμα ερμηνεία. Ο Φοίβος ήταν καταπληκτικός, αλλά το έπαθε το πολιτισμικό του σοκ. Το έλεγε κιόλας ο άνθρωπος» σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, δεν υπάρχει πρόθεση από το κανάλι να πραγματοποιηθεί και για δεύτερη σεζόν το συγκεκριμένο ριάλιτι.

eleni-foureira
skaitv

Για πρώτη φορά απόψε από το House of Fame La Academia θα αποχωρήσουν δύο σπουδαστές. Ο Γιώργος Ντίνος, η Πηνελόπη Τσιακυρίδου, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και ο Jimmy Sion είναι οι τέσσερεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. 

House of Fame: Πότε αναμένεται ο μεγάλος τελικός

Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο επισόδειο του ριάλιτι του ΣΚΑΙ προβλέπεται πως θα ολοκληρωθεί στις 28 Μαΐου όπου η Ελένη Φουρέιρα θα υποδεχθεί τους τηλεθεατές σε έναν φαντασμαγορικό τελικό.

Το «House of Fame» βγήκε για πρώτη φορά στον «αέρα» του ΣΚΑΪ, τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου και υποδέχθηκε τους τηλεθεατές αλλά και δεκαοκτώ νεαρούς τραγουδιστές με όνειρα και φιλοδοξίες για μια καριέρα στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Σε λίγες μέρες όμως, μόνο ένας σπουδαστής της μουσικής Ακαδημίας θα ξεχωρίσει και θα στεφθεί νικητής του House of Fame.