Έλντα Πανοπούλου: «Στην ασέλγεια δεν βάζω αστερίσκο»

Έλντα Πανοπούλου και οι παρουσιαστές του «Dot»
© skai.gr

Στην εκπομπή «Dot» φιλοξενήθηκε η ηθοποιός Έλντα Πανοπούλου, η οποία μίλησε για το θέατρο, αλλά και τον ορυμαγδό καταγγελιών που ήρθαν στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα.

«Το ταλέντο μόνο δεν φτάνει για να φτάσει κανείς στην κορυφή»

Αρχικά, μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση και τη δυσκολία που υπάρχει για έναν παλιό γνώριμο των πλατό να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Στο θέατρο είπε πως «πρέπει να έχει κανείς γερό στομάχι» και ότι «το ταλέντο μόνο δεν φτάνει για να φτάσει κανείς στην κορυφή».

«Το επάγγελμα του ηθοποιού χρειάζεται αυταπάρνηση»

Και συνέχισε λέγοντας πως «το επάγγελμα του ηθοποιού χρειάζεται αυταπάρνηση». Μπορεί πολλοί να ξεκινούν με στόχο τη δόξα και τη φήμη αλλά ο πραγματικός ρόλος του ηθοποιού είναι η παρηγορία στο κοινό που τον εμπιστεύεται ειδικά στις δύσκολες στιγμές για να ξεχαστεί.

«Εάν συλληφθείς και ασελγείς ακόμα και με τα μάτια για εμένα πρέπει να απομακρύνεσαι από τη δουλειά μας»

Για το τέλος, η Έλντα Πανοπούλου θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος και τα όσα ανάρμοστα έχουν υποστεί επαγγελματίες και σπουδαστές δραματικών σχολών. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός είπε: «Στην ασέλγεια δεν βάζω αστερίσκο. Εάν συλληφθείς και ασελγείς ακόμα και με τα μάτια για εμένα πρέπει να απομακρύνεσαι από τη δουλειά μας. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να απαγορευτεί ο έρωτας, το φλερτ».

Δείτε όσα είπε η Έλντα Πανοπούλου:

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα