Τζωρτζάκης: «Έχουμε τόσες γυναικοκτονίες μέσα στο 2021 - Τι κάνει το κράτος;»

Χάρης Τζωρτζάκης
© NDP

Ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για τον καλλιτεχνικό χώρο, τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του αλλά και τις καταγγελίες που αφορούν κακοποιήσεις.

Ο ίδιος δε «μάσησε» τα λόγια του και αναρωτήθηκε τι κάνει το κράτος αναφορικά με τις καταγγελίες κακοποίησης που πληθαίνουν εν έτει 2021 αντί να μειώνονται.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον ερχομό του γιου του, ο οποίος έφερε αναστάτωση στο σπίτι, καθώς η μεγάλη του κόρη ζηλεύει.

«Νιώθω περήφανος που δεν έχω βάλει πολύ νερό στο κρασί μου»

«Κάθε βήμα που έχω κάνει το έχω κάνει με κόπο και δεν μου έχει χαριστεί τίποτα. Νιώθω περήφανος που δεν έχω βάλει πολύ νερό στο κρασί μου. Δεν μπορώ να πω ότι έχω κάνει μεγάλη επιτυχία στην τηλεόραση...Κάτι καθρεφτίζεται από εμάς στην τηλεόραση όταν βλέπεις ένα χαζό ριάλιτι όπου άνθρωποι τρώνε τις σάρκες τους...Δεν έχω καμία εξάρτηση από κέντρα εξουσίας, δεν οφείλω κάτι. Δεν θέλω να με πάρουν σε δουλειές αν δεν θέλουν να είμαι αυτή η προσωπικότητα που είμαι. Ξέρω ότι δυσκολεύονται να με πάρουν οι παραγωγές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Υπάρχει πολλή λάθος τρέλα»

Και συμπλήρωσε: «Το θέατρο δεν είναι ψυχοθεραπεία αλλιώς δεν θα βλέπαμε τόσα σε αυτόν τον χώρο. Υπάρχει πολλή λάθος τρέλα. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μιλούσαμε για τόσο ειδεχθή εγκλήματα. Όταν μιλάμε για σεξουαλικές κακοποιήσεις, βιασμούς, κακοποιήσεις ανηλίκων δεν χωράει “ναι μεν, αλλά”. Να πάνε στη δικαιοσύνη και να μπουν φυλακή όσοι έχουν διαπράξει αυτά τα  εγκλήματα. Να μπουν και να μην ξαναβγούν. Πήραν θάρρος πολλοί άνθρωποι που έζησαν τέτοιες καταστάσεις. Πήγαν στην Ελληνική Αστυνομία και κατήγγειλαν τέτοια περιστατικά και αγνοήθηκαν».

«Βλέπουμε γυναίκες που έχουν καταγγείλει περιστατικά κακοποίησης και λένε ότι κινδυνεύουν. Έχουμε τόσες γυναικοκτονίες μέσα στο 2021 και ακόμα μετράμε. Τι κάνει το κράτος;» κατέληξε.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα