Η Αριάνα Γκράντε παντρεύτηκε – Ο μυστικός γάμος στην Καλιφόρνια

Αριάνα Γκράντε
© Instagram

H τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε και ο Ντάλτον Γκόμεζ παντρεύτηκαν σε μια ιδιωτική τελετή στο σπίτι της, στο Μοντεσίτο, όπως επιβεβαιώνει η «Us Weekly». Ο μυστικός αυτός γάμος έγινε το Σαββατοκύριακο και κανείς μα κανείς δεν κατάλαβε το παραμικρό. 

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, το ερωτευμένο ζευγάρι θέλησε να έχει μια πολύ κλειστή τελετή, με ελάχιστους καλεσμένους, μπροστά στους οποίους αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Στην τελετή παρευρέθηκαν γύρω στα 20 άτομα. Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί πως δεν έχει γίνει γνωστό αν ήταν απόφαση της στιγμής ή αν το σχεδίαζαν καιρό.

Επίσης, η Αριάνα Γκράντε δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα το χαρμόσυνο γεγονός με κάποια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος της τραγουδίστριας δήλωσε: «Υπήρχε πολλή αγάπη και όλοι ήταν πραγματικά χαρούμενοι». Και συνέχισε: «Το ζευγάρι και οι δύο οικογένειες δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι». 

Σύμφωνα με το insider, πριν από τη μεγάλη μέρα η νικήτρια των Grammy και ο κτηματομεσίτης του Λος Άντζελες «ήταν μαζί όπως περνούν σχεδόν όλο τους τον χρόνο». «Εκείνος τη λατρεύει και την κάνει πολύ ευτυχισμένη. Όλοι οι φίλοι και η οικογένεια της τραγουδίστριας τον αγαπούν».

Ο αρραβώνας έγινε τα Χριστούγεννα

Υπενθυμίζεται πως η Αριάνα Γκράντε και ο Ντάλτον Γκόμεζ αρραβωνιάστηκαν τα Χριστούγεννα του 2020 και δεν έκρυψαν ούτε το γεγονός ούτε τον ενθουσιασμό και τη χαρά τους, μιας και το μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε εκείνες τις φωτογραφίες, η καταξιωμένη νεαρή σταρ έδειχνε ένα δαχτυλίδι με μεγάλο διαμάντι.

Επιπλέον, η μητέρα της τραγουδίστριας, Τζόαν, είχε κοινοποιήσει και εκείνη την είδηση του αρραβώνα με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter, όπου είχε γράψει: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που καλωσορίζω τον Ντάλτον Γκόμεζ στην οικογένειά μας! Αριάνα, αγαπώ εσένα και τον Ντάλτον τόσο πολύ! Να ζήσετε ευτυχισμένοι!».

Ποιος είναι ο Ντάλτον Γκόμεζ

Ο Ντάλτον Γκόμεζ είναι κτηματομεσίτης σε ένα από τα πιο μεγάλα μεσιτικά γραφεία της Καλιφόρνια και κάνει πωλήσεις εκατομμυρίων για τους διάσημους πελάτες του, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Μάιλι Σάιρους.

Φήμες για τη σχέση του ζευγαριού πυροδοτήθηκαν πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2020. Τον Μάιο του ίδιου χρόνου η Αριάνα Γκράντε επιβεβαίωσε τη σχέση τους, όταν εμφανίστηκαν και οι δύο στη δυναμική μπαλάντα «Stuck With U» με τον Τζάστιν Μπίμπερ.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα