Αρσενάκος: «Δεν αρκεί μόνο η φωνή. Η καριέρα θέλει και προσωπικότητα»

Γιώργος Αρσενάκος
© NDP

Ο CEO της Panik Records και κριτής του House of Fame Γιώργος Αρσενάκος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη μουσική και τους καλλιτεχνές.

Αρχικά ο ίδιος ανέφερε: «Δεν αρκεί μόνο η φωνή. Η καριέρα θέλει και προσωπικότητα...Είμαι και αυστηρός και σκληρός στη δουλειά μου. Για τον καλλιτέχνη μου μπορώ να "σκοτώσω", με την καλή έννοια. Ναι, ήμουν σκληρός στη διαπραγμάτευση γιατί είναι πράγματα για τα οποία αγωνιζόμαστε, οπότε όταν έρχεται η στιγμή της διαπραγμάτευσης αγωνίζεσαι για το καλύτερο για τον καλλιτέχνη σου»

Ο ίδιος χαρακτήρισε τους καλλιτέχνες σαν «μωρά», λέγοντας «οι άνθρωποι της προβολής έχουν μια εγωπάθεια. Οι καλλιτέχνες όλη μέρα ασχολούνται με τον εαυτό τους, με την καλή έννοια. Το αντικείμενο της εργασίας τους είναι ο ίδιος τους ο εαυτός, οπότε είναι λογικό να γυρνάνε όλα γύρω από τον εαυτό τους».

Αυτό που του προκαλεί εκνευρισμό

Σχετικά με την πτώση των καλλιτεχνών δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όλοι οι καλλιτέχνες έχουν αυτογνωσία και ξέρουν πότε "πέφτουν". Όμως όλοι πρέπει να βιώνουν την πτώση τους με αξιοπρέπεια, γιατί το κάτω μπορεί να έρθει ξανά πάνω. Σέβεσαι το παρελθόν, για να μπορείς να έχεις το μέλλον. Η πτώση πολλές φορές φέρνει πανικό και γι' αυτό χρειάζεται ένας άνθρωπος με ψυχραιμία. Εγώ είμαι αυτός. Δεν υπάρχει κάτι το οποίο να είναι πιο καταστροφικό από μια κατάσταση πτώσης. Μετά την πτώση έρχεται η άνοδος».

Ο Γιώργος Αρσενάκος δε δίστασε να κάνει έκδηλο τον εκνευρισμό από τα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς από ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου, που μεταξύ άλλων, του ζητούν να «εγκαταλείψει» τον τάδε τραγουδιστή, διότι «ξέπεσε», αναφέροντας: «Εκνευρίζομαι γιατί τυγχάνει κάποιοι άνθρωποι να μου λένε "άστον αυτόν τον καλλιτέχνη, ξέπεσε. Ρε φίλε τι λες; Βγάλαμε λεφτά, πλουτίσαμε, υπάρχουμε εξαιτίας του και εγώ θα τον αφήσω; Μη μου ξαναμιλήσεις ποτέ στη ζωή σου. Τσαντίζομαι. Και δεν το λέω ψέμματα. Σέβεσαι το παρελθόν για να έχεις μέλλον. Αυτή είναι η δική μου πεποίθηση και προσπαθώ να την περάσω σε όλους τους συνεργάτες μου».

«House of Fame»

Η κεφαλή της δισκογραφικής «Panik Records» αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική του παρουσία, ως κριτής του House of Fame, λέγοντας: «Δεν υπάρχουν πάντα παραφωνίες; Ξέρεις πόσους παράφωνους έχουμε κάνει φωνητικά καλούς; Γι' αυτό λέγεται ακαδημία, γι' αυτό πας στο σχολείο για να μάθεις γράμματα. Βλέπω εξέλιξη και βλέπω ανθρώπους οι οποίοι και στο House of Fame να μην ήταν, θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί τους και θα συνεργαστώ τελειώνοντας»

 

 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα