Σόφη Ζαννίνου: «Πριν από δύο χρόνια πήγα να πεθάνω»

Σόφη Ζαννίνου
© Youtube

Η γνωστή ηθοποιός Σόφη Ζαννίνου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επαγγελματική της πορεία, τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

«Στην εποχή μας το σεξ έχει πάψει να είναι ακριβό»

Για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος, η ίδια ανέφερε: «Εγώ με έναν από τους πρωταγωνιστές αυτών των ιστοριών είχα συνεργαστεί και μου φέρθηκε άψογα. Για αυτόν ειλικρινά έπεσα απ΄ τα σύννεφα.

Στην εποχή μας το σεξ έχει πάψει να είναι ακριβό. Δεν μπορεί να υπάρχει στους άνδρες τέτοια σεξουαλική πείνα. Πώς μπορείς να κάνεις σεξ με μία γυναίκα που δεν σε θέλει; Δεν κάνεις κάτι τέτοιο εκτός και αν είσαι άρρωστος».

 

«Υπήρχαν αντιζηλίες μεταξύ πρωταγωνιστριών»

Σχετικά με τις δύσκολες σχολές υποκριτικής σχολίασε: «Ήμουν τυχερή, δούλεψα με υπέροχους σκηνοθέτες. Πότε δεν ένιωσα αυτό που γίνεται σε διάφορες σχολές. Ίσως επειδή ήμουν του ελαφρού και όχι της «βαριάς κουλτούρας.

Όλοι η ηθοποιοί είναι «τρελοί» αλλά τόσο χοντρά πράγματα δεν είχα ακούσει. Υπήρχαν αντιζηλίες μεταξύ πρωταγωνιστριών. Είχα ακούσει για καρφίτσες μέσα σε πουέντ, καρφίτσες και βελόνες στο ρολ ον του μέικ-απ, σκισμένα ρούχα σε πρεμιέρες. Χοντρά πράγματα σεξουαλικά και με βία δεν είχα δει όμως»

Η περιπέτεια με την υγεία της

«Όσοι νομίζουν ότι είναι κάτι, ας καταλάβουν ότι ένας κοροναϊός σε τελειώνει μέσα σε 5 ημέρες. Εγώ πριν από 2 χρόνια έπαθα κάτι που ακόμα δεν ξέρω τι ήταν – μου πέρασε ότι μπορεί να ήταν κορονοϊός αλλά δεν ήταν – και πήγα να πεθάνω. Φώναξα την κόρη μου να ξέρει σε ποιον συμβολαιογράφο έχω πάει.

Δεν είσαι τίποτα. Είναι ένα ταξίδι και είναι στο χέρι σου να το χάρεις .Και οι πάρα πολύ πλούσιοι πέθαναν και οι πάρα πολύ ταλαντούχοι το ίδιο. Το μόνο που μένει είναι μια καλοσύνη».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα