Θεοφάνους - Έξαλλος με το Πρωινό: «Ποιος λέει αυτές τις ασυναρτησίες;»

Γιώργος Θεοφάνους

Τους πήρε και... τους σήκωσε σήμερα στο ’’Πρωινό’’ του ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Θεοφάνους, έξαλλος τοποθετήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κατά ρεπορτάζ της εκπομπής, το οποίο αναφέρει πως ο συνθέτης διεκδικεί τον Τριαντάφυλλο.

Συγκεκριμένα την περασμένη εβδομάδα είχε αναφερθεί ότι ο Τριαντάφυλλος έκλεισε «χρυσή» συμφωνία με το Fever και θα είναι στο σχήμα με την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή.

Σήμερα ’’Το Πρωινό’’, τόνισε οτι ο τραγουδιστής δέχεται και νέες προτάσεις από τον ίδιο επιχειρηματία, για συνεργασία με Γιώργο Μαζωνάκη και Σάκη Ρουβά για τον χειμώνα. Επίσης, στο ρεπορτάζ αναφέρθηκε ότι ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Φοίβος και ο Γιώργος Θεοφάνους έχουν κάνει τη δική τους πρόταση για να αναλάβουν τον επόμενο δίσκο που θα βγάλει ο Τριαντάφυλλος.

Και ύστερα από αυτό, ο συνθέτης έξαλλος έκανε μία ανάρτηση στο Instagram του και έγραψε: «Δεν έχω κάτι με τον Τριαντάφυλλο ίσα-ίσα συνεργαστήκαμε εξαιρετικά στο just. Ποιος λεει αυτές τις ασυναρτησίες; θα ‘θελα να μάθω. ΓΙΝΕΤΑΙ μία εκπομπή να ανεβάζει αυτά τα πράγματα χωρίς καν να επιβεβαιώνει; Έχω χειρουργείο αυτές τις μέρες ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ»!

θεοφάνους
Instagram

Την ανάρτηση έσπευσε να σχολιάσει η Μελίνα Ασλανίδου γράφοντας: ''Αχ μωρέ Γιώργο μου ! Ότι θέλει λέει ο καθένας εισχωρούν ανενόχλητα στις ζωές όλων χωρίς σεβασμό πια .. και αναρωτιέμαι αυτός ο κόσμος θα αλλάξει ποτε η σκέτο καληνύχτα Κεμαλ θα λέμε πια ..? Περαστικά .. εσυ να γίνεις γρήγορα καλά και αυτό έχει σημασία.''