Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δείτε σε ποιόν είχε κάνει πρόταση γάμου

Φλογερό ήταν το καλοκαίρι του '63, όταν εκείνος ήταν ακόμη νεαρός και η Αλίκη Βουγιουκλάκη φτασμένη ντίβα.

«Καθημερινά ερχόταν στο φτωχικό μας σπίτι και έκανε παρέα με τη μάνα μου. Ήθελε να με παντρευτεί. Ζήσαμε ένα μοναδικό καλοκαίρι το ’63, γεμάτο πάθος» είχε δηλώσει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Φαίδων Γεωργίτσης. Ο γνωστός ηθοποιός είχε παραχωρήσει συνέντευξη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο ίδιος παραδέχτηκε την παθιασμένη σχέση που διατηρούσε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ωστόσο, ο Έλληνας ηθοποιός δεν ανέβηκε ποτέ στα σκαλιά της εκκλησίας, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο λόγος δεν ήταν φυσικά πως δεν ήθελε εκείνη! Απλά ο Φαίδων Γεωργίτσης απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Αλίκης.

Όσα είχε αποκαλύψει πριν μερικά χρόνια μιλώντας σε εφημερίδα, ο Φαίδονας Γεωργίτσης για το ενδιαφέρον της Αλίκης Βουγιουκλάκη για τον ίδιο:

«Ναι, με την Αλίκη πηγαίναμε για γάμο. Ζήσαμε μοναδικό καλοκαίρι το ’63, γεμάτο πάθος. Εγώ γύριζα τότε ”Τα κόκκινα φανάρια”. Εκείνη λοιπόν γύριζε στα ίδια στούντιο με τον Παπαμιχαήλ και με έναν Τούρκο το ”Χτυποκάρδια στο θρανίο” σε τουρκική βερσιόν. Μου έλεγε ότι είμαι ο τύπος που της άρεσε πάρα πολύ. Γαλανά μάτια, ζυγωματικά, θεληματικό πηγούνι και τέτοια. Μου έλεγε επίσης ότι πολλοί πρωταγωνιστές της την έπεφταν τότε, αλλά εκείνη γούσταρε εμένα. Εγώ ήμουν πιτσιρικάς τότε. Μου την έπεσε λοιπόν η Βουγιουκλάκη, δεν θα ενδώσω; Άλλωστε την εποχή εκείνη ήταν προσόν να πηγαίνεις με πολλές γυναίκες. Δεν θεωρούνταν μειονέκτημα ο άνδρας να απατά τη γυναίκα, αλλά η γυναίκα τον άνδρα. Έτσι δεν θεώρησα ότι είχα απιστήσει απέναντι στην Μπέτυ για χάρη της Βουγιουκλάκη.

Ήταν πολύ καλή και τσαχπίνα. Πήγαμε μαζί και διακοπές εκείνο το καλοκαίρι στη Χαλκίδα. Η Αλίκη από τη δεύτερη μέρα που τα φτιάξαμε, μου ζήτησε να παντρευτούμε. Με πήγε στη μάνα της την κυρία Έμυ και μπροστά της μου ζήτησε να παντρευτούμε».

AΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM